Mirka Kudličková
MUDr. Jana Mezníková je velmi ochotná a vstřícná. Vždy se snaží pomoci. Její klidné a milé vystupování působí na pacienty velmi pozitivně.
Společně se zdravotní sestrou tvoří tým na profesionální úrovni.
T.B.
Paní doktorka super, vždy se snažila mi vyjít vstříc.. To se bohužel nedá říct o sestře. Do telefonu se ani řádně nepředstaví a umí být velice odměřená.
Dobry den, prosim Vas, nevi nekdo jake ma pani doktorka ordinacni hodiny? Jsem u ni registrovana jen kratce. Dekuji
Velmi dobrá,ochotná a vstřícná lékařka.
J.Gregorová
Jsem spokojená vždy vyjde vstříc.Vřele doporučuji.
Gregorová
Jsem s paní doktorkou velmi spokojená.Vždy mi pomohla a vyléčila mě.
Kratky
Lidsky pristup, znalost veci, nove medikamenty
GWR
S prací i péčí paní doktorky jsem maximálně spokojená. je vstřícná, lidská, ochotná pomoci, najít řešení a to vše v zájmu pacienta. pokud někdo nešetší kritikou a dle jeho soudu je tato lékařka " nekompetentní" apod. , proč setrvává v její péči ??!! Vždyť je-li mu jeho vlastní život milý, má možnost volby !!! A vyškov přece není zase tak daleko. Ale z osobní zkušenosti vím, že pokud člověku opravdu o něco jde / vážné zdravotní problémy a strach o sebe sama / udělá cokoli, aby se mu dostalo té nejlepší péče. Není tedy nutné být na pospas lékaři, kterému nedůvěřuji . Osobně mohu paní doktorku jen doporučit.
dvyk
Já jsem se ještě u žádného jiného lékaře nesetkala s takovou ochotou pomoct a vyřešit problém, takže jsem velmi spokojená. Kéž by takových doktorů bylo víc.
Mohu jen doporučit,vstřícná, obětavá , vždy jsme se na ni mohly spolehnout, na pacientovy jí záleží a snaží se maximálně pomoci.