Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Petra Černínská
Katastrofa. v pondělí jdu hledat novou doktorku. Pořád říka dávejte Mucosolvan a ono to přejde a teploty jsou k zoubkum. A syn má zápal plic. Utíkejte od teto doktorky.
I.Don't.Know
Přestoupila jsem od ní. Její klasická diagnóza je "týden doma - viróza".
Kuthanová
Katastrofa !!!! Rychle od ní pryč! U astmatického syna nepoznala zánět průdušek a dceři na rozškrábaný atopický ekzém předepsala šampon s dehtem. Přitom dehet NESMÍ do otevřené mokvající rány.
ABC
Chodím k paní doktorce se synem 2 roky a s dcerou pár měsíců. Do této doby jsem se nesetkala se žádným problémem anebo neochotou, naopak když potřebuji, vždy ráda poradí. Sestřička je taky moc ochotná a s lidským přístupem. V čekárně jsem nikdy nečekala déle než 5 minut. Celkově jsem hodně spokojená.
Monika Pol.
K paní doktorce jsem byla registrovat svoji dcerku ještě když jsme byla těhotná. Už od sestřičky jsem dostala brožurku a spoustu rad "jak na novorozence". Při kontrolách jsem ani jednou nečekala pokud byla čekárna prázdná, lékařka i sestra jsou milé a vstřícné. A po odborné stránce nemám žádnou výhradu, paní doktorka si vždy na nás udělala čas, odpovídala na všechny mé dotazy ( trpělivě a obsáhle) a nikdy mě neodbyla. Pokud byla potřeba, poslala ke specialistovi. Já jsme s její praxí maximálně spokojená.
Petr Kratochvil
Se synem chodim k paní doktorce od narození (7 let). Pokud jste maminka, která potřebuje pro dítě prášky, s každým kýchnutím běží na pohotovost a pokud nedostane antibiotika, tak neni spokojení - opravdu nedoporučuji. Je to doktorka, která místo prášečků (a i ty jsem už od ní viděl), doporučí rozumnou léčbu nezatěžijící tělíčko dítěte. Vřele doporučuji normálním lidem.
Balůsková
K paní doktorce Matasové jsem chodila šest let se dvěmi dětmi a vždy jsem byla velmi spokojená- uměla dobře poradit a v případě potřeby doporučila vyšetření u specialisty- odešli jsme jen proto že jsme se přestěhovali.
Již 4 roky k této lékařce nechodíme. Mojí dceř špatně diagnostikovala oboustránný zápal plic byla jsem s dcerou opakovaně u dr Matasové a opakovaně mi naordiovala to samé...nakonec poslední den mé návštěvy u ní v odpoledních hodinách mi naordinovala Vincentku na rýmu.. odsávání a mucosolvan sirup na kašel... na muj názor že dcera má vysoké teploty a sípe při dýchání mi bylo stroze vysvětleno že lékař je ona a ne já. Ve večerních hodinnách jsem jela s dcerou ve vysokých teplotách na pohotovost do Nemocnice kde se lékař zhrozil vynadal i jak mužu mít dítě v tak zanedbaném stavu že se dusí proč sem s ní nebyla u lékaře že toto je záležitost minimálně 2 dnu!!! na mou odpověd že jsem s í byla u lékařky dva dny před tím a dnes odpoledna jen kroutil hlavou a na rovinu řekl že by jí sebral oprávnění ordinovat. Dceru převáželi napojenou na dýchacím přístroji na Bulovku. Druhý den jsem si vyzvedla u p Dr NEOMYLNÉ kartu víc krát jsem tam nevkročila.
Všechny zdrávím! Paní doktorka je jako člověk dobrá, dobře se s ní komunikuju, ale co se týče lékařské péče vyskytnul se problém. Je mi 19 let, takže jsem od ní na konci loňského roku přešla k praktické lékařce, která mi udělala odběry a já jsem při výsledkách jen nestačila koukat. Špatné jaterné testy, velice zvýšený cholesterol, zánět močových cest ve 4 stupni a musí trvat už prý dost dlouho (bohužel bez příznaků takže jsem na to sama vůbec nepřišla) a především porucha štítné žlázy. Paní doktorka Matasová totiž v mém případě zapoměla na pravidelné testy z krve a moči. Naposledy jsem mi je dělala někdy okolo mého 11.12 věku. Takže všem rodičům doporučuji, pokud paní doktorka obděry nedělá takovou dobu stejně jako u mého případu doporučuji si jí na to zeptat, ať se o nemoci dozvíte co nejdříve a začne se co nejvříve léčit. Markéta
Jsem s paní doktorkou velmi spokojená, je svá, to je pravda, ale mě to maximálně vyhovuje. Nejdřív se mi dostanou "babské" rady, pak nastupuje lehká medicína a pak antibiotika. Navíc při každém větším problému nás odesílá hned k odborníkům - u každého z nich jsem byla maximálně spokojena - výborný přístup k dětem.