MUDr. Jana Mašková

Přiblížit mapu
Ord. praktického lékaře gynekologa

Fibichova 965, Kadaň

Přiblížit mapu

K paní doktorce jsem přestoupila asi před 2roky a nemůžu si ji vynachválit. Lékařka na svém místě. Vždy poradí, vysvětlí.
A vždy je to o správné dvojici - sestřička je velice milá, vstřícná a doufám, že u paní doktorky vydrží co nejdéle :)

Chodím k paní doktorce odnepaměti příjemná vše vysvětlí prostě je pečlivá příjemné prostředí kde z každé opadne stres žadné dlouhé termíny na objednání

N

Paní doktorka moc milá, ochotná, vše mi vysvětlila. Vyšetření bylo bezbolestné. Jsem ráda, že jsem se pro ni rozhodla!

Já jsem od této paní doktorky odešla...nemám ani slov!!!

Každý lékař má své mouchy a není dokonalý.. sama za sebe můžu říct, že jsem stoprocentně s paní doktorkou spokojená, vždy mi dobře pomohla a poradila..neměnila bych a doporučuji.. ( a sestřička byla milá, ale také velice náladová, jsem ráda, že je pryč, nynější sestřička mi vyhovuje víc)

Tak tady není co dodat. Jsem ráda,že už k ní nechodím. Zbavila jsem se jedné noční můry.Této doktorce by se každá rozumná bytost měla vyhnout.Je neprofesionální,hrubá,nelidská,máte u ní pocit,že obtěžujete a o vyšetřeních radši ani nepíšu. Ty by nejraději dělala od jejího lékařského stolu. Už nikdy více,sbohem.

O doktorce vypovídá už to, že objednat se můžete třeba na druhý den a akdyž tam přijdete, nikdo tam nikdy není. U ni je to fofr, prijdete, sup sup, nashledanou, clovek ma treba neco na srdci a rad by to probral, no neni cas. Spoustu žen zanedbala, ja mela problem, bolesti "spodku", prohmatala a řekla, že u ní to není ať jdu k obvoďákovi. Po preventikách krvácení, je hrubá a necitlivá. Milá, to jo, ale na co vám to je :-)

Dobrá lékařka na svém místě.Sestru měla udržet za každou cenu.

Po svých zkušenostech s jinými gynekoligy musím konstatovat, že patří opravdu ke špičce. Co se týká odbornosti, servisu, zázemí, diskrétnosti a přístupu k pacientům.
Kdykoli je ochotna poradit, najde si čas a dokresluje tomu i nadstandartní přístup zdravotní sestry, která je taktéž velice příjemná vstřícná.
Celkově - naprosto profesionální přístup a servis

I

JSEM TAKÉ STRAŠNĚ MOOC SPOKOJENÁ S PANÍ DOKTORKOU A JEJÍ PÉČÍ.JE MOOC MILÁ,NIC NEZANEDBÁ.SESTŘIČKA JE SLUNÍČKO A MAJÍ TAKÉ VELMI PŘÍJEMNÉ PROSTŘEDÍ ORDINACE A ČEKÁRNY.