MUDr. Jana Mašková

Pediatr Více

Králův Dvůr 1 adresa

Kontaktní údaje

Ordinace PL pro děti a dorost

Nad stadionem 364, Králův Dvůr

Paní doktorka má spousty pacientů, bohužel nezvládá děti odbavovat. Výsledkem je nedostatečné vyšetření, nikdy neprovádí dětem CRP, stěry z krku a vyloženě pálí naslepo antibiotika. Jsme zklamaní, protože najít kvalitního lékaře v dnešní době, je velice náročné a dle recenzí jsem věřila ve zcela jiný přístup.

• Umístění: Ordinace PL pro děti a dorost Jiný

Pani doktorku jsem si vybrala pro dcerku dle hodnoceni na techto strankach a musim to jen potvrdit. Moc mila pani doktorka i sestricka. Empaticka, ochotna, dobre rady, mela jsem u ni pocit, ze ji opravdu zajima co rikam a ma na nas cas. Jen doporucuji!

• B

Je to rok co k pani doktorce Maškové chodíme. Ona i její setřička jsou velice milé a laskavé. Paní doktorku mohu pouze VŠEM JEN DOPORUČIT !!! Vždy velice ochotná a vždy nám moc pomohla

• dobrá péče...

• Paní doktorka je prostě skvělá. Vždy milá, vstřícná. Vždy mi pomohla, chodim k ní 19 let a jinam se mi vůbec nechce :-) Moc doporučuji.

• Paní doktorka je neskutečně milá osoba a vždy se tam těším. že doporučuje homeopatika jsem ráda, neboť je doma normálně používám a vždy nás vyléčí. ordinaci má hezky vybavenou a čekárna je i pro děti fajn s hračkama :o)

• k paní doktorce chodím už 14 let se svými 3 dětmi.za celou dobu jsem byla velmi spokojená s jednáním ,velmi příjemným přístupem k dětem a skvělou péčí o ně.i přes změnu bydliště jsem u paní doktorky zůstala a raději si dojedu než ,abych přešla k jinému doktorovi kterého neznám.s jakýmkoliv problémem vždy velmi pomohla a já jí za to děkuji .švorcová iveta

• Všem rodičum co chtej pro sve deti to nej mohu doporučit pani doktorkuje moc hodna nic nezanedba detem opravdu rozumi když je potřeba zajede i k vam domu.Ona i pani sestřička jsou super

• Paní doktorka Mašková má milé, vstřícné jednání, s dětmi to umí, nevyvedou jí z míry ani mé rozdivočené děti. S antibiotiky naštěstí nespěchá, nasazuje je vždy až když není zbytí, doporučuje i "babské" metody, které leckdy fungují :-). Za mě doporučuji.
    IK

• Je to jedna z nejlepších, nedám na ní dopustit. chodím k ní s dvěma dětmi a opravdu mi vždy pomohla. Když bylo synovi špatně a nebyl schopen k paní doktorce dojít přišla ona k nám domů a syna ošetřila. Takových doktorů kdyby bylo více určitě by na tom naše zdravotnictví bylo lépe. Chvála patří i paní sestřičce, která je na děti milá a je vždy s úsměvem.