Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Václav Lejdar
Dnes jsem potřeboval akutní ošetření na její pohotovostní službě, vše
proběhlo profesionálně k mé spokojenosti, paní doktorka má velmi příjemné jednání.
18.8.2024
Ivana z Prahy
Navštívila jsem paní doktorku při její víkendové pohotovosti.
Děkuji za profesionální ošetření a milé chování.
nikolaberanova99
Výborný, profesionální přístup paní doktorky. Vysvětlí, zeptá se. Mohu napsat jen samou chválu! Jen škoda, že k ní nemůže i můj manžel, z důvodu přeplněného stavu pacientů. Nikde se zubař sehnat nedá.
Zdenka Spurná
Vynikajici profesionalni, od mala jsem mela strach ze zubařů a co jsem přešla k ni strach zmizel. Vysvetli poradi a kolikrát dela zázraky. Za me proste super
Zdenca Nejak
nejlepsi lekarka a profesionalni jaka jen muze byt .me deti od te doby,co k ni chodi netrpi strachy z lekaru a osetreni ani nemluvim.od te doby nemame zadne problemy.dekuji timto pani doktorce za vstricnost.kez by takovych zubaru bylo vic.
kalepec.lerak
Velice profesionální přístup k pacientovi. Ačkoliv k paní doktorce nepatřím, tak musím napsat jen samá slova chvály. Již dvakrát mně pomohla od velkých bolestí. Vše řádně vysvětlí a nabídne několik variant k odstranění bolestí. Škoda že k paní doktorce nepatřím.
walkie
..je milá, pracuje s moderní technikou, vše nejdřív ukáže a vysvětlí....to jiní nedělají :). Vřele doporučuji
Váš účet byl odstraněn
Vopsal jsem vše jen nej.Ona je hodná než nevěřící Tomáš.Nejlepší jakpak jen to jde.Mé nenahraditelné já.Je oštěpářský loket.Je opravdu velmi dobrá a spolehlivá.Díky
Petra K.
Hodná, ochotná, šikovná ...vše jen nej....
Tamara
Tato pani zubarka je naprosta spicka mezi zubari.Skoda,ze ma takove mnozstvi pacientu,ze objednaci doba je 1 rok.Jen takovychto lidi vice!