Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Pavel
Paní doktorka teď mimo jiné ordinuje na oční klinice Gemini na Veveří 111. Našel jsem ji tam náhodou a už vím, kam mám chodit - je to tam moc příjemné a paní doktorka tam má skvělé zázemí. Její péče za tu cestu stojí.
S paní doktorka je moc milá, usměvavá a profesionální. Mohu jen doporučit. Sestřička vás pozorně vyslechne a poradí, i když nejdete k paní doktorce a nejste objednaní, má trpělivost a je velmi ochotná. Paní doktorka sídlí na Náměstí Svobody 18 v 2. patře, v příjemném tichém prostředí. Paní doktorka je rychlá, vše stíhá dle objednání, takže čekárna není narvaná lidmi. Tak to má být!
U paní doktorky jsem byla pouze jednou, ale působila na mě moc sympaticky. Je moc hodná, usměvavá, vše mi krásně vysvětlila:)
Zuzkafuska
Velmi vstřícná a laskavá paní doktorka. Má trpělivost, vyslechne si případné pochyby a poradí, případně dá věci do souvislostí. Jak sestřička, tak paní doktorka jsou velice vlídné. Krátké objednací časy jsou taky super - jen několik dní.
Alena
Paní doktorka je příjemná, ochotná, své práci rozumí, vysvětluje jasně a srozumitelně. Jsem s ní opravdu spokojená.
Lenka
S paní doktorkou mám výbornou zkušenost, mohu jen doporučit. Díky ní a jejímu kolegovi v oční laboratoři nyní používám tvrdé kontaktní čočky a při mé oční vadě se vidění přes ně nedá srovnávat s tím, jak jsem (ne)viděla přes brýle.Musím pochválit i zdravotní sestřičku,která má velkou trpělivost a je velmi ochotná.
Beďa
Výborná, ochotná doktorka a odborník na svém místě!
Marie
Výborná a ochotná doktorka
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně