PediaMed, s.r.o.
Francouzská třída 4, Plzeň

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Š

Máme dceru s autismem, vždy se domluvíme, objednáme se po telefonu na konkrétní hodinu, rychlé, bez problémů, sestřička moc milá. Doporučuji.

Dobrá doktorka i sestricka a děti se k ni těší coz je veliké+ . Má přehled a snaží se nic nepřehlednou. Za nás palec nahoru.

Paní doktorka Lošanová je jedna z nejlepších dětských lékařek v Plzni. Velmi milá, příjemná, diagnózy přesné. Dokonce i podstatně vážné Kawasakiho onemocnění poznala hned podle začínajících příznaků a diky ní se nemoc nerozjela naplno. Nedáme na paní doktorku dopustit!!

B

Hruza,rozhodne nedoporucuji. Velice arogantni doktorka. Pristup k detem nula, diagnozy sype z rukavu aniz by se na dite koukla,hlavne honem honem. Komunikace s rodici druha hruza - najdete si to na netu,nemam cas to vysvetlovat. A to nemluve o chybne diagnoze uplne banalni veci. Prvni co mi na navsteve po porodu rekla,ze mam kojit jen pet minut a nasadit dudlika a flasku! Pokud chcete dobreho pediatra,vyhnete se jeji ordinaci obloukem!! Sestricka skvela,to bohuzel nestaci!

Paní doktorka je skvělá, děkujeme za odborný a perfektní přístup a péči, za její obrovskou trpělivost a velice si vážíme toho jak se neustále vzdělává a hledá pro naše děti ty nejlepší cesty k uzdravení.