MUDr. Jana Kroupová

Praktický lékař stomatolog

Msgr. Šrámka 11, Nový Jičín

Přiblížit mapu

Z

K paní doktorce chodí celá naše rodina. Je velice milá, příjemná, ohleduplná a ikdyž velmi nerad navštěvuji jakéhokoliv lékaře, u paní doktorky je vždy příjemné prostředí a jakékoliv ošetření u ní nebolí. Je to i tím, že její přístup k pacientovi je vždy pečlivý a přistupuje k ošetření každého pacienta s individuální profesionalitou. To platí i o její sestřičce, paní Korčákové, která je velmi příjemná a milá a s paní doktorkou jím to perfektně ladí. Z okruhu pacientů paní doktorky slyším stejné názory a slova chvály na jejich profesionální a lidský přístup.

Pečlivá,hodná,milá.V čekárně delší čekací doba,Já počkám rád.

muzu jen doporucit, nejhodnejsi pani dokrotka, kterou znam! Velmi prijemnaa trpeliva i k malym detem.

Paní doktorka je pečlivá,milá,profesionální, lidská
Je velmi ochotná.Ošetření u paní doktorky nebolí.A když tak opravdu minimálně.
Ten lidský přístup je velmi důležitý pro pacienta a paní doktorka to ví.Setřička Korčáková je taky velice milá a příjemná.Takže tuto ordinaci jen a jen doporučuji.

vždy ochotná, milá, příjemná se snahou vždy pomoci

tuto ukušenost bohužel nemám,vždy velmi příjemná,ve všech situacích ochotná pomoci,já můžu jen doporučit-profesionální přístup pacientovi

V loňském roce po mém opětném přestěhování zpět do N.Jičína mne odmítla ošetřit bolestivou stoličku i když před mým stěhováním za prací jsem byl u ní evidován.