Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
DP
S paní doktorkou jsem mluvila po telefonu a žádala o odběr krve před zákrokem na který jsem měla žadanku. Bylo mi řečeno, že si mám najít internistů, protože na krevní odběry nedělá a nebude ji nikdo nutit co má dělat.
Marta Veselá Jirousová
Paní doktorka je velmi pracovitá, empatická, vnímavá, schopná, zkušená a přitom pokorná žena. Má pochopení a než vysloví diagnózu, vyslechne vás a do hloubky o problému přemýšlí. Paní doktorka Křivánková je poklad mezi dětskými lékaři.
Kudrnová
Paní doktorka má velmi milý a laskavý přístup, nejen k dětským pacientům, ale i rodičům. Je pravda, že čekačí doba je delší, ale není divu s ohledem na její velmi laskavou povahu, která by chtěla pomoci všem. Také má jistě velmi pacientů a každý by chtěl radu a ti i telefonickou ... mě to nevadí na dobrého a kvalitního lékaře si klidně počkám - ti jsou totiž k nezaplacení !!! Zatím docházím jen s neteří, ale jakmile budu mít vlastní tak půjdu jediě sem :)
Marika
Mám tři dcery a paní doktorce 100% důvěřuji,vždy si najde čas a vysvětlí,poradí,pomůže..Jedna z nejlepších lékařek co znám.Když jsem potřebovala poradit homeopatika pro sebe,nebyl problém..
Paní doktorku mi doporučila známá, když jsem hledala homeopata pro moji dceru. Přes počáteční lehkou nedůvěru k této léčbě - po zkušenostech i s jinými lékaři, musím říct, že jsem z výsledků naprosto nadšená. A paní doktorka? Neuvěřitelně lidská, empatická, hodná, pečlivá...Na své pacienty si umí udělat čas a to i v době svého volna. Nepoznala jsem lepšího lékaře a paní doktorce patří náš velký dík za to, jak nám pomáhá.
Rád bych se k ní zase vrátil. Měl jsem několik praktických lékařů, ale ona byla nejlepší. Narozdíl od jiných se nepatala: "Tak co si myslíš, že ti je a co na to chceš", ale sama si udělala svůj názor a hlavně pomohla.
velmi dobrá lékařka
V.
I když už jsem dospělý a k doktorce nechodím ( i když bych velmi rád ) musím říct, že doposud jsem lepšího doktora nepoznal. Jsem moc rád, že jsem k ní mohl chodit, vždy byla moc příjemná a hodná. Vše dobře vysvětlila a když bylo potřeba, tak přijela i domů, což je pro většinu doktorů strašný problém a radši vám řeknou ,,zavolejte si záchranku, od toho tam přeci jsou, já už dneska nedělám a nikam nepůjdu" . Na doktorce je vidět, že chce pomáhat lidem a také jí zajímá, jak se pacient uzdravil, nebo neměl jiné problémy, než jiní doktoři, kteří si jen odškrtnou další body a berou práci jako rutinu. je vážně skvělá a moc jí za to děkuji i po tolika letech.
Eva
Jsem ráda, že mají moje děti štěstí k paní doktorce chodit. Je vždy usměvavá a poradí se zdravotním problém i mimo ordinaci. Synovi pomohla v dětství s atopickým ekzémem a nyní bojujeme pomocí homeopatik s epilepsií. Díky homeopatikům přestal mít zdravotní problémy i manžel. Homeopatika jsou vždy běh na dlouhou trať a jsem ráda, že paní doktorka má vždy tolik trpělivosti najít ta správná, která pomůžou.
Renata
Paní doktorku si pamatuju z dětství, byla jsem s ní vždy spokojená a do dnes na ní nemůžu dopustit.Jen se už moc těším až otevře svou ordinaci i pro dospělé.