Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
L.V.
Musím bohužel udat také špatnou zkušenost s paní Kopeckou.V roce 2015 jsem jí navštěvovala s dcerou a byla jsem naprosto spokojená.Opět jsme jí vyhledali v roce 2019 a nevím co se za těch pár let změnilo,ale komunikace z její strany zmatečná jak s objednáním tak v následných kontrolách,a její přístup a komunikace opravdu neskutečný.Už bych jí nikdy nenavštívila.Proto nyní s druhým dítětem půjdu jinam.
L.M.
Placenou službu si představuji jinak... čekali jsme příjemnou komunikaci. Pani magistra tu má samé pěkné recenze, možná měla blbý den, ale měli jsme pocit, že obtěžujeme. Pocit po návštěvě takový, že znovu už nepřijdeme. Odbornou stránku nemůžu posoudit, nemám srovnání a fyzioterapii nerozumím. Cena na webu není za hodinu, ale za cca 20 minut.
A. Nováková
S naším nedonošeným synem jsme absolvovali rehabilitaci Vojtovou metodou u Mgr. Kopecké. Vše nás naučila a trpělivě vysvětlila. Díky ní jsme tuto terapii zvládli s úsměvem a za to jí moc děkujeme.
A.A.
Po trech mesicich lecby jsme zjistili,ze dva cviky od ni,co jsme meli na doma vubec nebely vojtova metoda,jak sama tvrdila. K tomu navsteva jednou mesicne je vazne hodne malo ke kontrole tech cviku. Takze tri mesice jsem se synem cvicila uplne zbytecne ty dva cviky. Takze pani Kopeckou nedoporucuji. Cviky byly jen na procviceni pohyboveho aparatu a nic vic.takze nam to vubec nepomohlo ztrata tri mesicu
Šárka se Šimonkem
Opravdu člověk na pravém místě,její přístup k dětem je neuvěřitelnej - v dobrém slova smyslu:-) upřímně doporučujeme!
Paní Kopecká je úžasná. S dětmi to neskutečně umí, vše vysvětlí a je velmi milá.
úžasný přístup k dětem - moc milá, tpělivě vysvětluje cviky.. vřele doporučuji!!!!!
Eva F.
S naší vnučkou jsme byli na několika rehab. pracovištích,až tady jsme našli co jsme hledali.Vstřícné, ale profesionální jednání.Vše nám bylo vysvětleno, předvedono a cviky si zkusila pod dohledem i maminka. Všem doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Kolíně
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Kolíně
Fyzioterapeuti s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Kolíně