Jana Kolečková Schmerglová

Psychoterapeut Více

Blansko 2 adresa

Absolvovala jsem Filozofickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni a pětiletý psychoterapeutický výcvik v systemické terapii. Celý svůj dosavadní profesní život se věnuji práci s lidmi. Mám zkušenosti jak ze zahraničí, tak z ČR. Pracovala jsem s dětmi s kombinovaným postižením a s jejich rodinami (Slezská diakonie, středisko Eliada, Brno), kde jsem posléze koordinovala tým osobních asistentů. Dále jsem pracovala s dospělými lidmi s psychickým onemocněním a specifickými potřebami (Loch Arthur Camphill Community Scotland, Terapeutické centrum Ledovec v Ledcích u Plzně, Diecézní charita Brno). Psychoterapii se věnuji od roku 2013.
  • psychoterapie

Psychoterapie

Od 450 Kč

Jak fungují ceny?

Umístění: Psychoterapeutka Jana Kolečko...Vícevá Schmerglová • Osobny Méně

S Janou Kolečkovou Schmerglovou som sa stretol pri rieseni osobneho problemu. Moj nazor je ze krem vysokej expertizy a odbornosti je to integritny clovek. Rozhovor je uvolneny a umysel alebo ciel oboch jednotlivcou je pomoct najst odpoved, riesenie...K zaveru mozem povedat lem to ze som bol nad mieru spokojny z rozhovoru a komukolvek jej odbornost a pristup mozem s istotou odporucat.