Eva
Paní doktorka Kolářová není profesionál, možná kdysi byla, ale věkem to fláká. Co se týče sestry je velmi neochotná a arogantní, má hodně dlouhé čekací doby a co mě nejvíce štve, že se konečně dočkáte data preventivní prohlídky přijdete ke dveřím ordinace a tam je nadpis, že se neordinuje. Nikdo nezavolá, nikdo vás nepřeobjedná a vy si musíte brát volno v práci, co více dodat, strašný přístup, více tam kecají než makají.
K paní doktorce chodím léta.
Je odborník a machr.Mám k ní naprostou důvěru.
Je štěstí poznat takového zubaře!
Iva škutová,Ostrava
Výborná odbornice chodíme k ní celá rodina a jsme maximálně spokojeni příjemná,citlivá milá.
Jana Horňáková
Velmi dobrá,zkušená a příjemná paní doktorka,chodím k ní léta a jsem s ní velmi spokojená.Je velký odborník této nelehké práce.Tímto bych jí chtěla moc poděkovat.
Blahutová Eva
Vynikající stomatoložka, s individuálním přístupem k pacientovi, pracuje jemně, ohleduplně a spolehlivě.
Koláčci
Paní doktorka je vynikající odborník, jsme s ní velice spokojeni! Chodí k ní vetšina naší rodiny. Osobně k ní docházím asi 30let a nevyměnila bych ji!!!!!
Mirek a Jarmila Švecovi
Velmi dobrá lékařka a odborník. "UMI" Tímto jí zdravím a přejí
hodně zdraví.
Iva
Jsem velice spokojená s přístupem a prací paní doktory i s kvalitou použitých materiálů.
irisdankova@seznam.cz
Vynikající lékařka.Nejlepší,kterou jsem kdy měla.doporučit ji nemůžu,protože má vždy plnou čekárnu, a to svědčí o velkém zájmu pacientů. Výborný lékař ani nepotřebuje doporučení.
Marek
Velmi dobrá, citlivá a velmi odborná Paní doktorka, vřele doporučuji, ale má plný stav, ani se nedivím.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě