Zobrazit ostatní profily diagnostiků v okolíCeník
Sarka L.
Naprosto se shoduji s předešlým názorem. Nejen, že přístup byl hrozný, ale i zadání nebylo podle mého názoru splněno - šla jsem na Karlovo náměstí, protože mi bylo doporučeno kvůli odborné péči - měl mi být vyšetřen močový měchýř. Místo toho jsem za cca minutu měla celou břišní dutinu. Odhaduji čas na "zevrubné" vyšetření močového měchýře na cca 3-5 vteřin! Když jsem pak podotkla, že jsem přišla především z důvodu vyšetření močového měchýře, dostala jsem doporučení od sestry, že si můžu u svého obvodního lékaře nechat vystavit novou žádanku a jít jinam. Podotýkám, že jsem na toto odborné vyšetření čekala 1,5 měsíce.
Karolina T.
Naprosta katastrofa, produkt komunistickeho zdravotnictvi - pozdrav, nedejboze usmev jsou zrejme jen za uplatek. Stejne jako informace o vysetreni nebo srozumitelne instrukce pro pacienta aby snad pi Kodanove neprekazel. Asi proto mam obleceni znecistene od gelu. Pokud chcete na sonografii a lidsky pristup, jdete radeji jinam. Snad jednou pi Kodanove nekdo vysvetli rozdil mezi kravinem a nemocnici. Vzhledem k jejimu veku je uz nejvyssi cas.
Upravit nebo spravovat profilDiagnostici s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Diagnostici s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Diagnostici s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze