MUDr. Jana Klímová

Kožní ambulance

Růžové náměstí 14, Boskovice

O
Umístění: Kožní ambulance • Jiný

Před objednáním k chirurgickému zákroku na dolním vičku oka, jsem byla odeslána ke kožní specialistce pro upřesnění diagnózy. Mudr. Klímová si přečetla žádanku s doporučením. Ani se na mě nepodivala a objednala za dva měsíce. Na mou prosbu, že vyjádření potřebuji akutně, mi bylo vzkázáno, že se nejedná o život zachraňující výkon. Takové jednání považuji za neetické a neprofesionální.

Umístění: Kožní ambulance • Poškozený lymfatic...Víceký systém Méně

Paní doktorku mohu doporučit. Jde vidět, že jí její práce doopravdy baví a své pacienty chce doopravdy vyléčit. Poskytla mi péči, kterou bych v nemocnici (kam jsem před návštěvou paní Klímové docházela) v životě nedostala. Vážím si lidí jako je ona a její tým.

Umístění: Kožní ambulance • otok nohy, znamínka

Paní doktorka je ochotná a pečlivá a je na ní vidět, že má svou práci ráda. Je to profesionál. Dřív jsem chodila jen na znamínka a odstranění výrůstků na krku, byla jsem příjemně překvapená, že se vše krásně zahojilo a bez jizviček. Teď se přidal otok nohy po úrazu, pomohly mi až lymfodrenáže, i když jsem tomu nejdřív nedávala šanci. Jsem moc spokojená a děkuji. Karolina Nováčková

Paní doktorka je velice pečlivá a starostlivá, mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti, jsem ráda, že začíná po mateřské zase více ordinovat.

Je to doktorka na baterky. Byla jsem u ní třikrát a už nikdy více. Vždy hrozný problém s objednáním. Když vám teče ze znaménka krev a paní doktorka vám řekne, přijeďte za dva týdny, nebo se vám exponenciální řadou rozlézá plíseň a ona vás objedná za měsíc-tak to mi přijde podivné, když ošetření potřebuji ihned a ne až za měsíc.
Je nepříjemná a snaží se vám vecpat ty nejdražší mastičky(protože má smlouvu s výrobcem).
Pracovní doba je opravdu zajímavá a hlavně ji většinou soukromě protelefonuje.

Paní doktorka je neskutečně milá, příjemná a pečlivá.Vím, že to zni jako klišé, ale v dnešní době takových lékařů věru moc není.Musím se zmínit i o sestřičce - ochotná a milá.Zkrátka je radost se zde léčit. Děkuji za všechny pacienty.

Velmi dobrá lékařka !

Vystřídal jsem několik kožních ambulancí a až u paní doktork jsem pochodil, byla vstřícná ochotná probrat problém. Mohu jenom doporučit jednat pro kvalitu péče, ale také pro přístupk člověku kopeček jan

Dobrý den, v životě jsem od dětství vystřídal několik kožních lékařů a mohu říci, že paní doktorka Klímová dokázala zlepšit moji kůži nejvíce a také se s ní dá otevřeně mluvit o různých možnostech léčby. Chci jí tedy poděkovat a jsem rád, že k ní mohu chodit.
Jiří Musil

Velmi dobrá lékařka