Odborný oční lékař
Růžová 6/95, Ivančice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Nejsem vubec spokojena. Pani doktorka je tam pouze na to aby predepsala doklad na bryle. Ja tam prisla s problemem, ze vidim spatne na prave oko, ze to prislo ze dne na den, ani me nerozkapala a do oci mi tvrdila, ze tad nic neni, ze mad oci v poradku, at sí necham udelat nove bryle, ze mi nevyhovuji ty stare a at si dojdu oa laserovy zakrok za 40tis. v akci je za 20 tis. Na operaci jsem nemela a tak, kdyz jsem tam sla s dcerou se opet zminila, ze problem stale pretrvava a najednou to zacalo. Dokonce me vynadala proc jsem neprisla drive, ale ja jejimu prvnimu vysetreni verila a na operaci nemela, tak co bych tam delala. najednou mi udelala asi 6 vysetreni a odeslala do brna. zaverem? Nechala me rok a pul chodit s nadorem v oku, ktery rostl a ja prisla ve svych 38 letech o oko.V brne mi bylo receno, kdyby to pred tim rokem a pul vysetrila tak jak mela, tak bych o oko neprisla. Ze kdyby oko rozkapala, tak uz tam videla zmenu a mohla jsem videt. Vypis z karty udelala jen od te doby co jsem ji upozornila znova na to, ze problem stale pretrvava. Ale ne z doby predtim.Jsem velice nespokojena

Nejprve jsem byla velice spokojená, dokud nenastal problém... Chtěla jsem čočky, které mi pí doktorka schválila, prošla jsem tedy tamějším zaškolením oné paní, která mě vše mile a ochotně vysvětlila, dokonce jsem jednu krabičku čoček dostala zdarma. Co následovalo...Záněty očí, řezání čočky v oku, neustále popraskané žilky, s čočkami jsem viděla mnohem hůř, úplně rozmazaně. Pí doktorka na to reagovala slovy, že někomu prostě nesedí. Čočky jsem tedy přestala nosit. Jenže po nějaké době jsem se od jedné mé kamarádky dozvěděla, že před aplikací čoček musím projít "nějakým" měřením (zakřivení atd.), navštívila jsem optiku, kde jsem jim vysvětlila svůj problém a ejhle, nemusela jsem nic víc říkat, paní mi oznámila, že nejsem jediný případ z této ordinace, že to vypadá, že mi dali malé čočky!!! Nejprve jsem nechápala, jak takovou důležitou věc lékař nedělá, popř. jak si může zaměstnávat lidi kolem sebe, kteří tyhle věcí neví!!!! Závěr.... Po změně lékaře a optika jsem se dozvěděla o mých očí následující: Vlivem špatných - malých čoček mě čočka v oku neustále řezala (=záněty, rozmazané vidění apod.), toto několikaměsíční trápení mi v oku způsobilo to, že se mi uvnitř oka udělaly jizvy (i v důsledku špatného zakřivení rohovky, kterou mi taktéž nikdo neoznámil!!!). Na čočky jsem tedy mohla zapomenout. Cca 5 let v péči jiného lékaře a optika jsem byla sledována, jestli budu mít trvalé následky. Po x letech mi bylo oznámeno, že některé jizvy se stáhly, jiné tam zůstaly, ale nadále budu sledována. Po této době jsem mohla konečně vyzkoušet novou řadu čoček (velmi kvalitních, nicméně hodně drahých), jelikož vybírat si tolik díky této zkušenosti a následkům nemůžu :-( Nyní jsem velmi spokojená, sice čočky můžu nosit jen výjimečně a cca 3-4 hodiny, ale konečně nemám záněty, čočky v očích vůbec necítím, vidím krásně.... Závěr... Tuto ordinaci a optiku rozhodně nedoporučuji, neznám nikoho, kdo by byl spokojený....Více to rozebírat nebudu.

Při ošetření jsem byla velmi spokojena, hlavně s rychlostí, s jakou jsem přišla na řadu - přesně dle termínu objednání. Myslím, že na tomto pracovišti je velmi dobrá organizace práce - od příchodu až po pořízení brýlí šlo všechno hladce, nové brýle mi pochválili všichni kolegové a nosím je moc ráda. Příště se opět obrátím opět na paní doktorku, mám k ní důvěru.

O.K. nemám víc co dodat .

Paní doktorka je sice relativně milá, ale její jedinou funkcí zřejmě je vydávání předpisů na brýle, které si musíte koupit dole v optice. Když jsem tam kdysi přišla s akutním problémem, byla jsem objednána na téměř o tři týdny později. Na poslední kontrole se mě sestra zeptala, jestli mám v plánu kupovat si brýle u nich. Když jsem řekla že ne, doporučila mi změnit lékaře a k paní doktorce mě ani nepustila.

spokojenost super

velice příjemná a profesionální paní Doktorka. pomohla, poradila a to s úsměvem a ochotně.
Brýle jsem pořídil dole v Optice kde je to stejně příjemné. Doporučuji