Pediatrie
Žižkovo náměstí 56, Borovany

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Pediatrie

Lepší dětskou paní doktorku neznám. Navštěvuji ji už 18 let a mrzí mě že uz musím hledat někoho jiného. Je spolehlivá a vždy pomůže!

Výborná odbornice, nejvíce se mi líbí, že v čekárně si můžeme krátit čas sledováním zajímavých reklam na LCD televizi. Protože již nejsem nejmladší, oceňuji, že zvuk je hodně nahlas. Nic nám neunikne a čekání uteče jako voda. Koutná

S paní doktorkou jsme moc spokojeni, vždy je milá, ochotná, pečlivá, nic neponechá náhodě, s dětmi to umí. Se sestřičkou tvoří dokonalý tým. Děkujeme za vaši péči.

Jsme spokojeni s paní doktorkou už 16 let. Nikdy bychom jí nevyměnili.

výborný přístup, odbornost

paní doktorka i sestřička jsou naprosto úžasné dámy a všechny mé děti je milují:)
kdykoliv jsem měla - byť jen pocit - že je některý potomek v nepořádku, vždy byly milé, laskavé , ochotné...neznám lepší lékařku ani sestřičku.

Paní doktorka i sestřička jsou báječné.Jsem ráda že jsme k nim přešli z Českých Budějovic.
Vždy mi ochotně poradí a vše podrobně vysvětlí.

Velmi příjemná a rozumí dětem

je to úžasn doktorka všichni jsme rádi že jí tu máme!!

S mým 3 měsíčním synkem chodím do poradny velmi ráda.Sestra je velice příjemná a ochotná.Paní doktorky si vážím za to,že mi vždy se vším poradí a vysvětlí.