Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
M.Sedláčková
Dobrý den ,paní doktorka i sestřička jsou super ,nemám co vytknout ,takových poctivých lékařů je hrozně málo a nedokážu si představit až tu nebude co bude , připomíná mi moji výbornou pediatričku paní doktorku ze St. Lískovce ,ne každý starší lékař je k ničemu ,většinou jsou za tím bohatá léta praxe a tvrdé práce o jediné bych vás chtěla požádat ,paní doktorka už není nejmladší a také na tom není zdravotně dobře , šetřete ji a nechoďte do ordinace s každou zbytečností děkuji
Petr riedl
Pani doktorku znam od svych dvou let, velmi mila a pratelska, jednim slovem profesional hodne mi pomohla.
r.dufkova
Mám dvě děti, nyní již téměř dospělé. Od narození jsme s paní doktorkou konzultovaly jejich zdravotní stav když bylo potřeba. Díky jejímu odbornému, vstřícnému a pečujícímu přístupu jsou obě děti zdravé. Paní doktorka Jászberényiová je profesionál s letitými zkušenostmi.
Lenka
Paní doktorka dovede být velice milá, nicméně dovede být i velice nepříjemná. Syn měl cca dva měsíce záchvaty suchého dráždivého kašle, chvílemi ani nemohl popadnout dech. Opakovaně jsem ordinaci navštěvovala a doufala, že se na příčinu příjde. Poté, co jsme vyzkoušeli několik homeopatických sirupů a výsledek nebyl žádný, jsem se dožadovala odeslání ke specialistovi. Paní doktorka nás tedy milostivě odeslala na ORL a snímek plic. Bez nálezu. Poté jsme konečně dostali žádanku na alergologii. Pochopitelně jsem si vyslechla plno ironických poznámek, jak každá matka tlačí své dítě na alergologii. Jen podotýkám, že v rodině je astma, alergie i ekzém, takže odeslání k alergologovi je na místě. Z krevních testů zjistili, že syn prodělal parapertusy, kterou paní doktorka jaksi neodhalila. Od té doby je každá viroza velký problém a syn kašle i měsíc (prodělal ji cca před 2 roky). Od paní doktorky jsme pochopitelně odešli a v žádném případě ji nemohu doporučit. Její záliba v homeopatii je fajn, ale parapertuse se tím nevyléčí.
AlenaJ
Paní doktrorka je dle mého názoru ochotná, příjemná k dětem, souhlasím s níže uvedeným názorem (paní Chvátalová). Jsem taky ráda, že hned nedáva antibiotika. Odborně se ale nejdřív ujisťuje, jestli je fakt není podtřeba (vyšetří, popř. i krev, pošle na odborná vyšetření, když je potřeba, nebo i když požádám). A homeopatika poradí, ale když nechci, nenutí mi je, takže já - doporučuji, včetně milé paní sestřičky.
Petra Chvátalová
U paní doktorky si velice vážím jejího klidu a rozvahy, stejně tak jako jejího partnerského přístupu k rodičům. Dále velice oceňuji její přátelský a velmi osobní přístup k dětem. O tom, že zdarma nabízí homeopatickou poradnu, za kterou si spousta odborníků nechá platit ani nemluvím. Nejsem zastánce zbytečného podávání antibiotik a proto jsem velice ráda, že jsme již několikrát po společné domluvě zvolily taktiku vyčkávání a děti se nakonec bez antibiotik obešly. Samozřejmě vždy paní doktorka překontrolovala s několikadenním odstupem stav dětí, aby se přesvědčila, že nemoc je zvládnutá. Pokud narazí na problém dotýkající se jiného oboru, neváhá odeslat k odborníkovi. Dle mého názoru je to profesionál na svém místě. Lékařka jakou si pro své děti představuji.
Jitka B.
Paní doktorka je velmi slabá.. nehledě na to, že mému bratrovi nedokázala určit diagnózu a podávala mu plno různých antibiotik a on měl streptokoka, díky neschopnosti paní doktorky se mu to usadilo na játra a má už bohužel napořád lupenku! Mě zrovna teď nehodlá vyléčit stafylokoka zlatého! její argument je ten, že to není potřeba!!! od 6 let omdlévám a paní doktorka mě až teď poslala na kardiologii, bohužel to zanedbala a mám vadu na srdci. Paní doktorku opravdu nedoporučuji a to tu nechci zveřejňovat vše.
--!
Souhlasím s posledním názorem, já taky vždy měla "zánět nosohltanu"asi neumí určit jinou diagnózu, moje děti mají stejné příznaky jako já tehdy, a jejich doktorka na mě vykulila oči s tím že zánět nosohltanu je naprostá blbost
Martina
Co k tomu víc říct, myslím že většina mluví za mě, chodila k ní od dětství, a jediná nemoc co jsem kdy měla byla zánět nosohltanu, no posuďte, není to za 17 let nějaké divné? je to asi věc názoru a nemoci dítěte, ale já určitě nedoporučuji, myslím, že v Brně jsou mnohem lepší doktorky :)
...
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně