Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
tydlikova
MUDr. Jansová je příjemná, ochotná a vše vysvětlí, myslím, že se stále vzdělává a jde s dobou, což je nutné, na rozdíl od jiných dermatologů v Č.L., kteří zaostali v době před 30 lety. O tom ,že je oblíbená svědčí i dost pacientů, které stále má a je třeba být objednán.
Ivča V.
U paní doktorky jsem byla několikrát, mj. i na zákroku - vypálení pih. S ní i její sestřičkou naprostá spokojenost, obě jsou moc milé a zároveň profesionální. Paní doktorka všechno vysvětlí, řekne, co a jak atd :-)
Jana
Velmi dobrá doktorka
Dáda
výborná lékařka
Lékařka, která umí naslouchat pacientovi a přijít problému skutečně na kloub, což považuji za jeden z nejdůležitějších předpokladů této praxe. Ačkoliv může mít člověk někdy dojem, že byl ne zcela řádně vyšetřen a vyslechnut, omluvil bych to enormním množstvím pacientů, které paní doktorka poslední dobou má.
Nevíte prosím vás někdo jaké jsou ordinační hodiny? .. nebo jestli se musí objednávat?... když tam odpoledne volám tak už tam asi nejsou .. prosím kdyžtak mi napište na katusenka.pl@seznam.cz.
Jezdíme k ní celá rodina několik desítek kilometrů a opravdu to stojí za ten čas. Úspěšně nás vyléčila všechny. Mohu jenom doporučit.
Lékařka je profesionální a vstřícná.Děkuji
Váš účet byl odstraněn
Naprosto souhlasím s ostatními neznám jinou doktorku. Je prostě super!
Husáková Šárka
Tato paní doktorka je naprostý MACHR!!!! Chodí k ní celá naše rodina i přesto, že ordinaci máme 35 km daleko. Mému tatínkovi vyléčila nohu, ostatní lékaři si s tím nevěděli rady. Mému synovi úspěšně léčí horší formu akné a mému 4 měsíčnímu synkovi ihned odebrala vzorky vyrážky a začala ji ihned úspěšně léčit.
Navíc je velice milá, příjemná a trpělivá. Jako bonus i velmi doře vypadá a je vždy čistě a vkusně upravena!
Zkrátky paní doktorku Kalousovou všem DOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!