č.d. 31, Miřetice
č.d. 144, Nasavrky
Zuzka
K paní doktorce jsme chodili s bráchou jako děti a nyní k ní chodím i se svým malým synkem - přestože máme jiné zdravotnické zařízení blíže domovu. Jak píšou dámy přede mnou, paní doktorka je velice pečlivá a poradí nám s čímkoli. Spolu se sestřičkou tvoří prima tým, mohu jen doporučit.
spokojenost
Jsem s paní doktorkou velice spokojená. Je velmi milá a ochotná.
Ochotná, spolehlivá, poradí. Spokojenost ve všech ohledech!
Mirka
Chodila jsem k paní doktorce se všemi svými dětmi a vždy nám dobře poradila a pomohla. Nyní bydlíme již jinde, ale kdykoli se vracíme a stalo se, že by děti byly nemocné, zavítala bych jedině tam.
Soňa
Paní doktorka Janošíková je asi jediná lékařka, u které mám pocit, že se mi a mému synovi plně věnuje a neber mě jako na běžícím pásu. Plně jí důvěřuji, je velmi spolehlivá, pečlivá a navíc jsou obě se sestřičkou vždy veselé a milé a člověk se nebojí na nic zeptat. Je mi velmi sympatické, že se snaží problém vyřešit nejprve nějakou šetrnější, přírodní cestou. Můžu ji opravdu doporučit.
Ilona
Připojuji se k paní Radaně, i když už mám doma skoro dospěláka jsem za ta léta s paní doktorkou velice spokojena.
Radana
Paní doktorku rozhodně všem doporučuji. Chodila jsem k ní jako dítě a chodím k ní i s mojí dcerou a jsem už roky spokojená a neměnila bych. Paní doktorka je velice pečlivá, poradí a pomůže. Rozhodně nejlepší co znám :-)