Hledejte v názorech
Paní lékařku navštěvuji 16 let, je velice svedomitá. Jiní lékaři Vám nacpou brzdění a pošlou Vás domů. Když paní MUDr. Jankové člověk vysvětlí co ho trápí, tak radši pošle člověka na x vyšetření aby měla jistotu. Za mě super! Ti co si stěžují na čekání by si mohli zažít dermatologický problém nebo třeba vermatologický, čekají i půl roku. Nějaké 2 hodiny je moc? Vždyť jdete za ní pro pomoc!!!!
Raduš
Katastrofa! Pani doktorka je nesoustředěná, jen listuje mezi papíry a má ve všem zmatek! Když jsem urgentně potřebovala předoperační vyšetření, tak mě odmítla s tím, že má plno práce..
Pepa
chodi pozde, leci vetsinou antibiotiky, nekdy zmatena a nesoustredena, pomala...v cekarne clovek ceka pred 2 hod. minimalne.
Skvělá doktorka
Nejlepší praktická doktorka, kterou jsem zatím měla. Snaží se vám pomoci, velice svědomitá, příjemná. Nic nechce nechat v náhodě. Raději Vás pošle na tisíce vyšetření než aby se něco zanedbalo a vy jste pak nato doplatily. PS: v čekárně si ale vyčkáte na ní frontu :-)
Paní doktorku nedoporučuji, snažila jsem se přejít ale bohužel moc doktorů není kteří přibírají. Paní doktorka má začínat v 8 hodin! Přichází až o čtvrt na 9, pak si ještě uvaří kafičko a začíná ordinovat až po půl 9. Pokuď nejste hned první na řadě, tak se na řadu dostanete až po 2 hodinách. Paní doktorka je strašně pomalá a vůbec ji nezajímá, že má plnou čekárnu. Během vyšetřování si 5x odskočí za setrou, umyje si hrnky od kávy a zobe si brambůrky a listuje v kartě v papírech, 5 let starých, které s mým problémem nemají vůbec nic společného. Po půl hodině, mi oznámí, že bohužel neví co mi může být. Kdyby paní doktorka neměla na zdi diplomy, tak bych silně pochybovala o jejím vystudování. Jediné co je tam fajn je setřička....
super
Misa H.
Bohužel musím souhlasit s Majkou. Paní doktorka je svědomitá, dokud člověk nemá nějaký problém. Mé zdravotní problémy zlehčovala jen kvůli mého věku (tehdy 20let), vůbec se mě nesnažila nikam poslat a nijak pomoct. Po dvou letech trápení jsem vyměnila doktora a během pár týdnu jsem měla diagnozu, která sice není přijemná, ale dá se s tím něco dělat, když vite, co vám je...Konečně netápu a nemám se za hypochondra.
S.V
Paní doktorka pracuje moc svědomitě,je poctivá,věnuje se pacientům.Ocenuji její přístup.S.V.
:-)
Velmi dobrosrdečná, ve vyšetření až "puntičkářská", vše dokonale vysvětlí, příjemná..... Nemohu si stěžovat! Člověk sice v čekárně čeká "dlouho", ale paní doktorka se plně věnuje úplně všem...!!!!!!!!!
H.H
Pani doktorce nemuzu ZATIM nic viktnout!Zatim jsem sni spokojena!