Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Anonym
K paní doktorce jsem začala chodit sama v době střední školy než jsem přešla k praktickému doktorovi a nyní jsem si ji vybrala jako pediatra pro svého synka. Byla jsem s ní vždy velmi spokojená a i se synkem moje vlastní zkušenosti potvrdila. K dětem je velmi hodná, snaží se vždy poradit a nezatěžuje dětstký organizmus zbytečnými medikamenty. Pracuje bez sestřičky a snaží se maminkám vždy vyjít i časově vstříc, pokud se jedná o pravidelné prohlídky a očkování. Vřele všem doporučuji z pohledu pacienta i mamky :o).
Fajn doktorka, spokojenost.
Příjmná, hodná k dětem, nezatěžuje zbytečně antibiotiky, vstřícná.
Velice ochotná a příjemná pani doktorka,s dětmi to umí.Samé dobré zkušenosti,jen vřele doporučujem..
KK z HK
S paní doktorkou jsme maximálně spokojení - již téměř generačně :-) . Je šikovná , milá jak k dětem tak k rodičům, neaztěžuje děti zbytečnými "úkony" , má pochopení - prostě je moc bezva. Díky Bohu za takovéto doktory!
m
Velmi příjemná lékařka, samé dobré zkušenosti.
RENY
příjemná lékařka, s dětmi to umí, pokud si neví rady, pošle dál k odborníkovi, neexperimentuje!
ANNA N.
S paní doktorkou jsem moc spokojená,je milá, příjemná,děti ji mají rádi.V ordinaci pracuje sama bez sestřičky a proto jí jde práce od ruky a nikdy jsme nemusely dlouho čekat,než na nás přijde řada,jako to byvá u jiných doktorů.(Pokecat si,kafíčko,zákusky pauzička ....)
Monika D.
Velice ochotná milá paní doktorka,s dětma to umí a je to odborník