Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
LUCKA86
Skvělá paní doktorka hodně mi pomohla, příjemná a profesionální ví jak pomoci aby se člověku ulevilo . Sestřička velmi příjemná.
Jitka
Paní doktorka i sestřička jsou úžasné. Není co vytknout, můžu jen chválit, léčba pomáhá.
host
Velice vstřícná, ochotná, sestřička taktéž - spousta by si z nich měla vzít příklad
Velice vstřícná,ochotná a její léčba mě velmi pomohla.
Vřele doporučuji.
K paní doktorce chodím už dva roky a maximální spokojenost. Se sestřičkou jsou velmi příjemné a ochotné.
Neznám lepší paní doktorku. Pro ty, co sem píšou, že potíže mají stále: asi jste nepochopili, že prášky Vás z alergie nevyléčí, ale pomůžou Vám je zvládnout v rámci možností.
Hodná, milá, vstřícná. Jsem spokojená.
Jirka S.
Naprosto příjemná paní doktorka i sestra.Výrazně mi pomohla. Byl jsem u různých specialistů a teprve ona mi opravdu pomohla. Vše vysvětlí, nic nezanedbává.
Renata V.
Musím paní doktorku velmi pochválit,je milá a velmi pečlivá.Při prvním sezení se na vše pečlivě vyptá a pak řeší.Mám s ní jen dobré zkušenosti a mohu jí vřele doporučit.
alena
je výborná