Ludmila H.
Máme štěstí, že paní doktorka Hrušková je naší paní doktorka. Vždy je vstřícná, nikdy člověk u ní nemá pocit, že obtěžuje. Vždy nám pomohla!
Jana F.
Paní doktorka je velmi příjemná, empatická, ochotná a pacientovi naslouchá. Opravdu se snaží pomoci a viditelně ji těší, když se jí to povede. Oceňuji také možnost objednání. Více takových lékařů!
Petr T.
Musím pochválit paní doktorku za její vstřícnost, laskavost, empatii a hlavně odbornou péči!! Jsem s její lékařskou péčí moc spokojený.
Tomáš H.
Byli jsme nuceni změnit praktického lékaře, neboť dosavadního praktického lékaře vše obtěžovalo a nejvíc času jsme u něj strávili posloucháním vysvětlování, co všechno mu zdravotní pojišťovna nemůže uhradit a co všechno nám nemůže zajistit. Hledali jsme tedy nejlepšího praktického lékaře na Praze 10 a byla nám doporučena MUDr. Jana Hrušková. Byla to dobrá volba - paní doktorka je vždy ochotná pomoci, svoji práci dělá ráda a dobře, pro pacienta hledá to nejlepší řešení, a pokud s tím má nějaké problémy, pacient se to nikdy nedozví.