Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Eva Tesařová
Chtěla bych opravit moje hodnocení z 27.2.2012, nevšimla jsem si toho, že jsem to špatně označila jako "neutrální", prosím o změnu na "velmi dobrý". Dnes jsem totiž byla na kontrole a napadlo mně, že se mrknu na hodnocení a hned jsem si všimla, že to mám špatně. Prosím o změnu, protože paní doktorka Hrouzková, je opravdu "velmi dobrá", děkuji.
Eva Tesařová
Paní doktorka je bezva. Jasně, stručně, srozumitelně, já jsem spokojená. (Byla jsem u ní zrovna dnes). A to objednání, že se dlouho čeká, to jsem nezažila. Dnes jsem byla objednaná na 12.00 hod. a volali mě ve 12.10 hod. Paráda. Chodím na oddělení (nebudu jmenovat), když jsem objednaná např. na 9.00 hod., tak se mně zvedají vlasy na hlavě. Jsem ráda, když stihnu bus ve 12.00 hod.
Hana Hrubá 10/10
P.L
Po dlouhém hledání jsem dal na doporučení a zvolil si právě tuto lékařku. Evidentně ji práce stále baví, byl jsem maximálně spokojen s profesionálním přístupem, ochotou vše vysvětlit a nabídnout různé alternativy k řešení mé oční vady. Rozhodně doporučuji.
SJ
Příjemná, pečlivá, problém vysvětlí, poučí, ordinace velmi dobře vybavená, ordinační hodiny i odpoledne, delší objednací doby, je vidět, že má hodně pacientů.
Velice dobrá, ochotná