Raisova 2426/21, Plzeň
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Ella
Paní doktorka vše vysvětlí, poradí, pomůže s problémem, můžete se na vše zeptat, jsem velmi spokojená,
Lucie
Skvělý přístup, milá, vše mi vysvětlila i to co minulá doktorka jen odbývala pár slovy. Platila jsem jen roční poplatek, ale už nic po vyšetření, u minulé doktorky jsem platila minimálně 200 po každé kontrole. Sestřička taky milá a vůbec jsem nečekala na vyšetření v čekárně jako mám zkušenost u jiných doktorů ( i několik hodin).
janina.salcmannova
Díky paní doktorce jsem málem skončila v nemocnici. Jelikož mi zanedbala zánět. Přišla jsem tam s tím, že mně bolí břicho, nevazala mi ani moč.. Jen mi udělala vyšetření, které si nechala zaplatit.. A řekla, že je vše v pořádku. Pro ní jsou důležité jen peníze, pacient je až na posledním místě! Nebýt mého praktického dr., tak jsem už v nemocnici! Prostě se mi nelíbí její chování a její přehnaný vztah k penězům! Dr.by měl být takový,aby se pacienti rádi vraceli a ne aby se tam báli jít,..nehledě na to, že její dvě zdr.sestřičky nejsou zrovna moc příjemné...
Bureš
Ovravdu jsem zděšený,plně souhlasím s názorem jiných ohledně arogance, ochoty, doufám, že paní Hlaváčkové nastaví někdo jiný (př. až bude potřebovat službu od jiných -banky,pojišťovny. atd.) zrcadlo, ale mám obavu, že to stejně nepochopí:-) Takže si raději najděte jinou doktorku..
Hrůza hrůzoucí
Arogantní, namyšlená, platby úplně za všecko a předražené, nevysvětlí absolutně nic, jen předá leták. Měla tam dobrou sestřičku, teď je tam ale velmi nepříjemná sestra, jako je ona. Dlouhé čekání i přes objednání.
Hrůza hrůzoucí
Arogantní, namyšlená, platby úplně za všecko a předražené, nevysvětlí absolutně nic, jen předá leták. Měla tam dobrou sestřičku, teď je tam ale stejná nána, jako je ona.
Špatná lékařka
Špatná lékařka
bývalý pacient
Tupost, arogance, naprostá neochota, nepochopitelné opakované platby za neprofesionální a naprosto předražené služby. Divím se, že onu madam (doktorkou ji nazvat nelze) ještě nikdo nevyliskal.
Míša
S paní doktorkou jsme velice spokojená... Při změně prášků mi vybrala a doporučila prášky ve stejné cenové relaci. Také při mykóze která se u mě dostavila a bohužel to odnesl i můj partner tak pomohla velmi dobře mně i jemu. Nemůžu si stěžovat, vždy mi pomohla s každým problémem. I při vyšetření s Vámi komunikuje, že si ani neuvědomujete co Vám dělá. Jak říkám paní doktorka Hlaváčková je doktorka na velmi dobré úrovni a já jsme velice spokojená.
Gába
Podle mého názoru nikdo není dokonalý a doktoři už vůbec ne. Myslím, že to není vůbec jednoduchá práce. Chyby dělá každý.... S paní doktorkou mám zatím dobré zkušenosti a doufám, že to tak zůstane. Je velice ochotná, všechno rádá vysvětlí a odpoví na dotazy.