Petr H.
Já jsem u doktorky od roku 1992 a vždy mi přišlo, že vás radši pošle na víc vyšetření, než aby něco zanedbala. Já osobně jsem spokojen a nepotřebuji mít při každém nachlazení antibiotika - aspoň mi zaberou až je budu opravdu potřebovat.
J.P.
Jsem prostě smolař, paní doktorka mě uzdravila. Jinak bych taky poslal velmi špané hodnocení, aby příště byla prázdná čekárna a nemusel jsem čekat.
V.V.
Nedodržuje ordinační hodiny (osobní zkušenost - ani jednou se nedostavila na počátek ordin. doby, jednou zpoždění dokonce o 40 minut!), předrážděná k pacientům (s výjimkou známých, se kterými ráda zapomene, že má v čekárně spoustu dalších čekajících...) Zaslání zdravotní dokumentace k novému lékaři jí přes několikeré urgence trvalo 2 měsíce! Ještěže už jsem u skutečného Lékaře!
Host
Dobrý den všem pacientům dr.Hanyšové.Kdo máte pevné nervy tak brzy začnete užívat antidepresiva,protože táto doktorka je snad nejhorší co jsem poznal.Arogance a neschopnost komunikace na úrovni.Její začátek ordinační doby je místo v 7.00h až např.v 9.00h.To se fakt jen tak nevidí co si dovolí.Když konečně příjdu na řadu není schopná mě vnímat a v mé přítomnosti řeší zdr.potíže předcházejícího pacienta a její čas na mé vyšetření je nanejvýš 5min.Pokud jsem stále v ordinaci zavolá dalšího a opět řeší můj zdr.stav se sestrou před druhým pacientem.No co to má vlastně za způsoby,nehorázné,neetické.Snad nejhorší co odporuje zdr.rozumu jsou názory na zpr.od odborných lékařů.Např.rentgeny nemusí být taky pravdivé,a zprávy od odborných lékařů jsou podvod.Při bolesti zad posílá k zubaři.Manželku jednou za život zabolely záda a ona jí řekla ať si nechá zmenšit prsa.Víc se k tomu nebudu vyjadřovat.Já od ní odešel a těm co zůstávají přeji fakt pevné nervy.Hezký den bez nemocí.
nemám proti paní doktorce žádné výhrady vždy mě pomohla a poslala kam bylo potřeba
Poctivá paní doktorka, se kterou se dá rozumně mluvit a domluvit se. Doporučuju.
Paní doktorka ,je velmi milá,pečlivá a snaží se najít příčinu potíží.
K paní doktorce jsem chodila 15 let.Kromě banálního nachlazení jsem nikdy neměla žádný zdrav.problém a proto mi její léčení paralenem nevadilo. První problém nastal ve chvíli,kdy mě rozbolely záda.Léčba: zhubněte! (výška 156,váha 49kg) k odborníkovi jsem se nakonec musela objednat přes známého. Další problém byl,když jsem trpěla po jakémkoliv jídle silnými křečemi v žaludku.Paní doktorku jsem poprosila,zda by mě neodeslala na nějaké spec.vyšetření,protože v rodině máme dost velký výskyt rakoviny tlustého střeva.Místo toho mi byl doporučen psychiatr,prý jsem přecitlivělá.Přístup paní doktorky je velmi neprofesionální,při většině mých návštěv si vyřizovala soukromé telefonáty,stíhala poslouchat mě i sestřičku zároveň atd...opravdu nedoporučuji
Ano, někdy unavená, lékařská profese je náročné povolání a pro ženu obzvláště. Nicméně paní doktorka je velice chytrá a schopná žena, která se snaží pacientům v prvé řadě pomoci. Bohužel dnes je spousta pacientů díky internetu strašně "chytrých" a doktor je ten "blbec". Chtěl bych vidět, kdyby měly vzniknout stránky jako třeba "známý učitel", "známý právník", "známý řezník", "známý prodavač", "známý politik" ... a všechno anonymně, aby bylo vše objektivní, podobně jako je tomu tady. A taky doufám, že lidé, kteří umí napsat vÝkend jsou schopni pochopit ironii. Pokud jste dočetli až sem, děkuji za pozornost.
K paní doktorce chodím několik let. Zatím jsem s ní žádný problém neměla. Je vstřícná i na odborné vyšetření vždy pošle.Jsem s ní spokojená.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí