Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Jsem s touto lékařkou spokojená
Kavalová Lenka
Paní doktorka je super človíček!Léčí už jen tím,že to s dětmi prostě umí.To,že tady někdo píše,že je přestárlá a může lecos zanedbat a pak se pod to ani nepodepíše je pokrytectví!!!A co si budeme povídat mladá doktorka může taky lecos zanedbat už jenom proto,že nemá tolik zkušeností a léta praxe jako lékařky starší.Prostě každopádně jsem opravdu šťastná,že mohu s dětmi chodit právě tam kde,na nás vždy čekají usměvavé a vlídné tváře paní doktorky a sestřičky.Moc si obou vážím.
K paní doktorce chodily obě moje děti od narození a mohu říci, že na ní s láskou vzpomínají dosud, obdivuji ji, jak přes velké množství pacientů si pamatovala vždy jejich jména i problémy, nechala pozdravovat a sestra byla také vždy milá a příjemná
Irena S.
Je to skvělá doktorka, souhlasím s názorem, že se snaží léčit bez antibiotik, což se jentak u některých doktorů tak často nezažije... Její vystupování je moc příjemné a nejen její, ale i její sestřičky, s čímž se také u spousty lékařů nesetkáte... já trpěla vždycky syndromem bílých plášťů, ale u paní doktorky mě to přešlo...:-)
Paní doktorka je dobrá. Nejraději vše léčí kašlavkou. Má spoustu zkušeností.
Chodím k paní doktorce měla jsem na noze výrustek doporučila vyříznout,ale že mě pošle ještě na sever.Na severu mi dali na to mastičku a vyrůstek už na noze nemám.
Ivana
Na prvni pohled stara. Ale o to zkusenejsi a s vetsim nadhledem.
Markéta
Nedoporučuji, chodila jsem k paní Dr. jako dítě ,od malicherností jako špatně píchnuté uši na naušnice (později jsem nechala píchnout jindy na správné místo) , zanedbané šilhání jednoho oka, a věčné léčení angín 9krát do roka, načež rozhodla vytrhnutí mandlí , jsem se v poslední chvíli dostala k jiné Dr. , která rázně zamítla trhání mandlí s tím že po tomto zákroku nastává další problém a to neustálý kašel. Nová Dr. mě tedy vyléčila během krátkého času bez antibiotik a zachránila moje krční mandle před operací.Rozhodně nedoporučuji.
Simona
pani doktorka je moc hodná, ochotná a hlavně má obrovskou praxi, sestřička je skvělá člověk na pravém místě!!! takže bych neměnila a mohu jen doporučit.
Lenka Houdková
myslím, že věk nehraje roli. Má podle mě obrovskou praxi a je svědomitá. Sestřička je velmi příjemná. Nemám výhrad.Vždy nám pomohli a poradili.