Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
K. E.
Paní doktorka i její sestřička jsou obě skvělé. K dětem se krásně chovají, takže děti jdou k lékaři rádi. Vše je nám vždy vysvětleno, zodpoví trpělivě veškeré dotazy. Vítám i komunikaci e-mailem, v dnešní době je to kolikrát velká časová úleva, vyřešit určité věci takto, než jezdit do ordinace. Jsme moc rádi, že takou doktorku i sestřičku máme :-)
Patricie maxova
Nejkepsi detska doktorka,a super sestricka.maji prijemne vystupovani a vzdy nam pomuzou,a vyhovi .nikdy necekate moc dlouho,
Eva Boccia
Pani doktorka je nejlepsi pediatr, s kterym jsem se setkala. Presly jsme k ni s 4 mesicni dcerou od jine lekarky a opravdu rozdil je veliky - odbornost, lidskost, laska k detem a zajem o ne. To vse dohromady dela z MUDr. Forejtove spickoveho lekare. Sestricka je take moc mila a velmi ochotna.
TK
S paní doktorkou i se sestřičkou jsme velmi spokojeni - hlavně naše dětičky :-) milé jednání a profesionální přístup...a výhoda komunikace i přes e-mail ...vše bylo řečeno v ostatních hodnoceních...Neměnili bychom :-)
Dana P.
Profesionál s lidskou tváří :-) Když si zlomí nohu, tak svým pacientům alespoň píše a to takovým způsobem, že si její zprávy lze schovat a používat je jako taháky při nejčastějších problémech ratolestí. Na rozdíl od mnohých nepředepisuje nutně léky, když vidí, že jde jen o chřipku apod. Je ochotná vysvětlit jakýkoliv dotaz a umí jednat se svými malými pacienty. Osobně si cením hlavně toho, že nevnucuje žádné preperáty farmaceutických firem, ačkoliv se tak jistě připravuje o nemalý zisk. Ve zkratce tedy rozumný, přátelský a profesionálně na vysoké úrovni - člověk na svém místě.
S paní doktorkou Forejtovou jsem velmi spokojena a mohu jen doporučit.V čekárně se nečeká dlouho, práce jí jde od ruky, s dětmi to umí.
Velmi milá a ochotná, s dětmi velice pěkně komunikuje a je cítit, že je má ráda.
Jsme velice spokojeni a kéž by bylo více takovýchto profesionálů.
Velmi pečlivá, ochotná lékařka se skvělým přístupem k dětem.
Alice
svedomita,pecliva lekarka se skvelym pristupem k detickam a to same pani sestricka.
Pavlína
Vždy velmi příjemná, milá, sympatická....ráda jsem k ní chodila jako dorost, a ráda jsem k ní přihlásila i svého syna,...
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni