V Kolkovně 909/6, Praha

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit
Přijímám: dospělí, děti od 7 let

Bělení zubů v ordinaci Philips ZOOM White Speed • 9 600 Kč

Dentální hygiena opakovaná • 1 950 Kč

Dentální hygiena vstupní • 2 450 Kč +12 Více

Estetická rovnátka keramika nebo safír (1 čelist) • 51 890 Kč

Estetická rovnátka keramika nebo safír (obě čelisti) • 85 990 Kč

Invisalign Comprehensive / Teen (obě čelisti) • 108 850 Kč

Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolí

Ostatní služby

1 200 Kč

44 890 Kč

71 990 Kč

-zakladatelka a majitelka kliniky Perfect Smile®
-vedoucí ortodontického pracoviště a odborný zástupce společnosti
-specialistka v ortodoncii
-profesní aktivity rozepsány na našem webu

„Ortodoncie je přenádherný obor. Spojuje v sobě čistotu, jemnost a krásu. Propojuje přirozenost lidských tkání s propracovanými technologiemi a ve výsledku vytváří krásné úsměvy, krásné obličeje a lepší sebevědomí jejich nositelů.
O otevření vlastní ortodontické praxe jsem snila už při mém studiu na Univerzitě Karlově, těžko jsem si představovala, že bych mohla realizovat své vlastní představy pod vedením někoho jiného. To je jedna z věcí, díky které mě práce tolik baví. Klinika Perfect Smile® představuje přesně to, co jsem si vždy přála. Je to především vysoká míra profesionality, spolehlivosti, zároveň však také respektu a lidského přístupu ke všem našim klientům. Tyto hodnoty naštěstí nesdílím jen já, ale i celý tým Perfect Smile®, za což jsem velmi vděčná.“

Umístění: Perfect Smile s.r.o.

Nemohu nic vytknout, jsem velmi spokojená s výslednou léčbou i jejím průběhem. Oceňuji profesionální přístup, vstřícnost a odborný personál.
Vřele doporučuji.

MUDr. Jana Fendrychová

Děkuji Vám za hodnocení výsledku léčby a našeho přístupu. Vážím si Vaší spokojenosti a poskytnuté recenze!

I
Umístění: Perfect Smile s.r.o. Estetická rovnátka keramika nebo safír (obě čelisti)

Tym pani doktorky je uzasny a vstricny. Lecba probehla podle planu a jsme moc spokojeni. Pani doktorku mohu jen doporucit.

MUDr. Jana Fendrychová

Moc Vám děkujeme za hodnocení léčby a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Umístění: Perfect Smile s.r.o.

Nošení a pravidelné utahování rovnátek samo o sobě není nic moc příjemného, ale díky přístupu paní doktorky Fendrychové a jejímu týmu to byl nakonec i hezký zážitek. Skvělá péče a velice osobní přístup. Navíc krásná ordinace s čekárnou v centru Prahy, hned vedle Bakeshop, takže i sladká odměna po vyšetření :) Výsledek se dostavil dřív, než jsem čekala a jsem velmi nadšená. Konečně krásný úsměv s rovnými zuby, a to ani ne za 1,5 roku nošení estetických rovnátek, kterých si málokdo všiml. Mám velkou radost, že jsem byla v rukou zkušených profesionálů, rozhodně to stálo za to.

Umístění: Perfect Smile s.r.o.

Dr. Fendrychová a její tým mě trpělivě provedli srovnáním zubů estetickými rovnátky. Až na občasné zabarvení gumiček u rovnátek jsem byla se službami kliniky velmi spokojena.

Umístění: Perfect Smile s.r.o. Bělení zubů v ordinaci Philips ZOOM White Speed

Měl jsem možnost vyzkoušet stomatologické služby v Kanadě, USA a Perfect Smile v Praze je bezesporu vítězem! Nacházející se v nejkrásnější části Prahy, klinika je prostorná, klimatizovaná, čistá a moderně vybavená.

Dr. Fendrychova a její tým jsou pečlivi, přátelští a vše mi trpělivě vysvětlili, abych rozumněl, co je třeba udělat.

Díky nim ted' mám Perfect Smile!

Dr. Peter Dobias
Vancouver, Canada

Umístění: Perfect Smile s.r.o. Kovová rovnátka (obě čelisti)

Skvělá paní zubařka a taky sestřičky. Vždy všechno šlo i preobjednat, cokoliv co se dělo bylo vysvětleno takze člověk měl informace co jak kdy kolik bude stát a podobně. Jsem velice spokojená. Měla sem rovnatka kovové cca 1,5 roku. Zuby jsou krásné rovné a bílé díky dentální hygieně. Moc Vám všem děkuji.

Umístění: Perfect Smile s.r.o.

Paní Fendrychová je velmi milá a vše hezky vysvětlí. Perfektní komunikace a celkově velmi profesionální personál. Holky byly úžasné. Měla jsem rovnátka rok a půl a všechno se hezky srovnalo. Vždycky jsem se do ordinace těšila. Tady jste prostě v nejlepších rukou. A jsem moc ráda, že jsem vybrala rovnátka právě tady.

R
Umístění: Perfect Smile s.r.o.

Pokud mohu napsat kladnou recenzi, pak rozhodně ji musím napsat k péči paní doktorky Fendrychové a jejího teamu, který o mě pečuje již několik let. Diky jejímu osobnímu přístupu jsem nikdy neztrácel víru v perfektní výsledek. Mohu všem jen doporučit. :-)

Umístění: Perfect Smile s.r.o. Kovová rovnátka (obě čelisti)

Než jsem poprvé přišla k paní Fendrychové, byla jsem na konzultaci u jiné otodontistky, kde se vyskytl problém v komunikaci a následně jsem byla odmítnuta s léčbou. Po dlouhém hledání jsem na internetu narazila na paní doktoru Fendrychovou a doteď toho nelituji. Personál, prostředí vše je jedničku. Nevyskytl se žádný problém v přeobjednaní nebo zrušení termínu, kde jsem měla potíže u minulého speciality. Všichni jsou milé ochotné a vyjdou všemu vstříc. Mám krásně srovnané zoubky a nadále budu navštěvovat kliniku.
Mohu jen doporučit. Valerie P.

Dobry den,chtela bych moc podekovat Mudr.Fendrychove a celemu teamu Perfect smile za skvely pristup a peci. Jiz 4.rokem navstevujeme tuto kliniku. Nejdriv se starsim synem a pote s mladsim synem. Oba jsou jiz po korekci rovnatkama. A s vysledkem jsme moc spokojeni .

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, je potřeba doporučení od zubního lékaře nebo stačí, když si zavolám a objednán bez jakéhokoliv doporučení? Chtěla bych si u paní doktorský nechat udělat rovnátka. Její přístup a reference se mi velice zamlouv.

Děkuji za odpověď

Dobrý den, doporučení není třeba, pokud Vám nevadí uhradit 600.- CZK za vstupní konzultaci. Se zmíněným doporučením je konzultace hrazena zdravotní pojišťovnou. Objednat se můžete pomocí našich kontaktů na webu nebo zde přes portál. Děkujeme za dotaz a těšíme se na viděnou. Tým Perfect Smile.