Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Kamil S.
Vynikající Paní doktorka, doporučila mně o operaci FESS, která mi vyřešila mé mnohaleté problémy s dýcháním nosem. Nyní dýchám, zdravím všechny pacienty, Thomayerova nemocnice, kde paní doktorka působí také mě úplně vyléčily, děkuji všem na oddělení ORL a ambulanci za to, že můžu žít normální život a ráno mi není na zvracení, nemám každý den rýmu a nežiju už s konvickou na proplachování nosních dutin !!! Moc a Moc děkuji za uzdravení celému týmu ORL Thomayerova nemocnice jste nejlepší !!!
Z.M.
Pani doktorka na pohotovosti prijala moju 3 ročnú dcérku s bolesťou ucha. Bez dostatočnej komunikácie o diagnóze a o tom čo sa bude diať, prepichla dcérke bubienok. Sme sa potom dozvedeli ze na odtečenie hnisu. Bez anestézie. Dcérka v šoku, ja v šoku, a do správy napísala že to robila s anestéziou!! Masiarka, veľmi neempaticka až krutá doktorka.
Antonín Mrvík
Paní doktorka mi 1 1/2 roku lhala,že VZP neproplácí Tracheostomickou kanylu co mám po operaci rakoviny hlasivek v krku a za celou dobu mi nenapsala jediný recept na léky.Přitom beru 7 let erdomed(taky jsem si ho musel platit sám),dále euphylin,spreje na dýchání a perinpu na vysoký tlak.Vše mi musela psát praktická doktorka ,která je naopak skvělá.Ani mi nenapsala žádnou zprávu pro mojí praktickou lékařku a navíc mi ztratila v Thomayerově nemocnici na ORL mojí zdravotní kartu.Dnešního dne jsem utekl po zkušenostech do jiné nemocnice na ORL,kde jsem velmi spokojený.Varuji před touto ORL a zdejší lékařkou.
Dle mé zkušenosti důsledná lékařka s osobním přístupem. Nenechala nic náhodě a také mi vše vysvětlila. Příště už nikam jinam. Děkuji
Ivana
U paní doktorky Egetrové jsem nechala dceři nastřelit náušnice. Doktorka pracovala velmi rychle, tečky se mnou nekonzultovala a každá náušnice byla jinak vysoko nastřelená a jedna dokonce i šikmo. Dcera plakala od začátku co paní doktorka přisedla. Musela jsem je dceři nechat přestřelit jinde a byl to úplně jiný přístup i výsledek. Z toho důvodu nastřelení náušnic u paní doktorky Egetrové nedoporučuji.
calimero25
Paní doktorka Egertova je opravdu výborná mám problémy se zánětem nosohltanu tak třikrát do roka paní doktorka provedla veškerá vyšetření a vždy se povedlo problémů zbavit ať to byl zlatý stafylokok v nose nebo streptokok v krku vždy dokázala problém vyřešit velice odborně a vždy to pomohlo.Musím opravdu doporučit!
martasyk91
U paní doktorky Egertove jsem nechala dcerce nastrelit náušnice. Nikdy více bych si ji uz nevybrala.Nausnicky nastrelene během chvilky,ale každá někde jinde s 0,5 cm rozdílem od spodní strany lalůčku a s 0,3 cm od obličejové strany. Takže jsem nausnicku vyndala a za dva měsíce nechala přestřelit jinde. Když jsem se obrátila na ambulanci s tím,ze máme každou náušnici někde jinde,bylo mi řečeno,ze to není možné. Nicméně mám ouško i nafocene.
Pavla
K paní doktorce Egertové jsem šla s dcerou na druhé nastřelení naušnic, protože jí jedna původní dírka bohužel zarostla. Paní doktorka je nastřelila tak šikovně, což jsme zjistili až po jejich vyndání, že má dcera nyní 2 dírky nad sebou! Z přední strany je rozdíl na jednom uchu 1mm, na druhém dokonce 2 mm! Ze zadní strany je rozdíl na jednom uchu 2,5 mm, na druhém dokonce 4 mm! Paní doktorko, opravdu moc děkujeme za tak precizní a estetickou pomoc hodnou ORL specialisty!!!
Pepíno84
Dobrý den, paní doktorka mě odoperovala v Thomayerce polyp na halsivce, bezbolestně, podala všechny informace a obecně personál v Krči na výbornou! Když si vezmu, že jsem před tím navštívil i jiné nemocnce či ORL lékaře a nikdo na to nemohl přijít ( mluvilo se mi opravdu strašně a každý, že to je zánět!!). Chválím a všem radím ORL Thomayerovy nemocnice. A pokud něco s hlasem, k paní doktorce Egertové.
M.Matousek
Velmi erudovaná a šikovná lékařka.Opakovaně mne i mým dětem pomohla zpět ke zdraví. Velice doporučuji. M. Matoušek
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze