Jsem fyzioterapeutka s mnohaletou praxí a má práce se stala mým posláním. Učím lidi, jak se pomocí správně vedeného pohybu zbavit bolesti.

Jana Ďurdíková
Mírové náměstí 1865, Dobříš

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Umístění: Jana Ďurdíková

Sport je můj život, reprezentoval jsem ČR ve sprintu na mistrovství světa. V roce 2012 jsem při atletických závodech utrpěl rupturu Achillovy šlachy. Po operaci jsem zkoušel různé terapie u různých fyzioterapeutů, včetně léčby u profesora Pavla Koláře. Bohužel nic nepomohlo. Jeden den jsem uběhl 8 km bez bolesti, jindy jsem nemohl na nohu ani došlápnout. Smířil jsem se s tím, že bolest už neustoupí. Aby toho nebylo málo, tak jsem si v loňském roce při fotbale přetrhl přední křížový vaz na stejné noze. Proběhla další operace. Pro rehabilitaci jsem si vybral paní Ďurdíkovou a dnes vím, že to byla dobrá volba.
Po vstupní diagnóze (únor 2017) paní Ďurdíková naznačila, že by funkci kolene mohlo negativně ovlivnit oslabené chodidlo po operaci šlachy a celkově špatné držení těla. Začali jsme pravidelně cvičit zraněnou nohu a rovnali jsme záda speciálními cviky v rozsahu pohybu mnohdy jen pár centimetrů. Po několika návštěvách jsem cítil zlepšení, což mně motivovalo v pokračování s léčbou. Čtyři měsíce po plastice předního křížového vazu jsem již pravidelně jezdil na kole i běhal bez bolesti. Cviky na oslabené chodidlo také zafungovaly. Nyní mohu bezbolestně každý den sportovat, už jsem v to ani nedoufal. Děkuji, paní Ďurdíková!

Umístění: Jana Ďurdíková

Paní Jana mi pomohla vyřešit zdravotní problémy s rukou, které vyžadovaly operační zákrok. Dnes mám nulový nález i bez operace a k paní Janě docházím už jen na udržovací fyzioterapii. Zároveň jsem se naučila správnému držení těla a správným pohybům a za to moc děkuji.

K paní Janě chodím již delší dobu s problémy zad a pravého ramene. Vždy mi byla schopná a ochotná pomoci od mych potiží a bolesti. Kromě toho mě i naučila, jak lépe sedět, aby se mé problémy minimalizovali. Jsem rad, že jsem našel fyzioterapeuta, který ví co dělá a mimo to je ochotná vyjít vstříc i co se času objednání týká. To jsou důvody, pro které se do její ordinace budu rád vracet i nadále.