B.
Moc si paní doktorky Dundáčkovy pochvaluji, jsou to opravdu kvalitní zubaři. Mám srovnání a ještě jsem tak dobrou péči nezažila. Doporučuji!
Petr
Po pár zkušenostech s jinými stomatology mě paní doktorka zachránila spoustu zubů. Žádné unáhlené trhání jsem nezažil. Když potřebuji vědět cenu dopředu, tak to nikdy nebyl problém. V ordinaci je vždy dobrá nálada a z křesla skvělý výhled na oblohu ;)
Já Vám nevím. Špatný stomatolog to není, ale vydělává na tom, že zubařů je nedostatek. Na její kousavé poznámky nejen na téma čištění zubů (žádný člověk si je podle ní snad nikdy nečistil pořádně), ale i na jiná témata jsem si buď už zvyknnul, nebo to beru v legraci. Dost mě ale vytáčí to, když udělá zákrok, aniž by pacienta upozornila dopředu, kolik to může zhruba stát a pak se diví, že nemá na zaplacení. Opravdu by mě nenapadlo, že budu platit za jednu obyčejnou šedou plombu 760 Kč.
Skvělá zubařka! Jana i Kateřina (její dcera). Chodím k nim asi dvacet let a nemohu si stěžovat.
Chodím k paní doktorce od dětství a jsem velmi spokojená, stejně jako moje celá rodina. Perfektní péče a beze strachu.
Díky této paní jsem přišel o dost zubů. Péče nula,po deseti letech toho moc nezbylo.Trhání bylo oblíbené, ostatní byl problém. Po přikročení k placení na ruku zjistíte že není důvod zůstávat v nedobré péči a ještě k tomu s nepčíjemnou doktorkou. Dcera je to samé. Přístup k pacientům...spíš jsem měl pocit že otravuji. Na dotazy co znamená ten a ten zákrok odpověd: " Tak si běžte jinam".
Navštěvuji od základní školy a už se ani nebojím (tolik)
VELICE DOBRÁ, ŠIKOVNÁ, PŘÍJEMNÁ A JEDINÁ LÉKAŘKA, KE KTERÉ SE NEBOJÍM JÍT.
Hana K.
K pani doktorce chodim cca 10 let a jsem s ní moc spokojená, konečně jsem našla stomatologa, který ví co pacient potřebuje. Plně doporučuji. Sestřička je taky milá a příjemná. Celkový dojem - nejlepší co jsem poznala.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze