Sam. ord. lék. specialisty - ORL
Štefánikova 415, Říčany

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Umístění: Sam. ord. lék. specialisty - ORL Jiný

Odmítla mi poskytnout pomoc při akutní bolesti. Na žádost o radu, kam se obrátit mi sdělila, že mi nemůže ani poradit.
Lékařka s touto empatií by měla uvažovat o změně povolání.

Velice příjemná paní doktorka, pomohla, prostě Paní Doktorka

E
Umístění: Sam. ord. lék. specialisty - ORL Jiný

Dnes jsem s dcerou (3,5 roku) absolvovala vyšetření kvůli podezření na zvětšenou nosní mandli. Paní doktorka byla moc milá, usměvavá, vše vysvětlila, na dceru byla moc hodná. Vše vyšetřila podrobně (dle mého názoru). Dcera byla objednaná, takže nebyl žádný problém. V čekárně s námi byli i pacienti, co objednaní nebyli. Těm paní doktorka doporučila se objednat nebo počkat (ale to prý může trvat dlouho). Objednání není problém, dá se snadno dovolat a termín je cca za týden. Za mě velká spokojenost.

Umístění: Sam. ord. lék. specialisty - ORL Jiný

Syn byl dnes u paní doktorky s bolestem v uchu a ona ho odmítla ošetřit - řekla, že tu není pro celý okres. Nebyl jediny, který musel odejít. Já si myslím, že si to jako lékař nemůže dovolit.

Umístění: Sam. ord. lék. specialisty - ORL Jiný

Nejlepsi ORL lekar, ke kteremu jsem kdy chodila ja, nebo moje 3 deti. Velice mila, obzvlaste uzasna k detem. Moje rocni dcera po spatne zkusenosti s jinym ORL lekarem mela velky strach, ale pani doktorka si ji svym empatickym chovanim dokazala ziskat, ted uz dcera si sama chodi sedat na kreslo.
U pani doktorky jsme byli uz mnohokrat a vzdy byla uzasna. Vubec nechapu negativni recenze zde na strance.
Na pani doktorce je videt, ze ji opravdu zalezi na reseni problemu, nerozdava jen atb na pockani. Mohu vrele doporucit, ac ma vzdy natriskanou cekarnu a je videt, ze toho ma nad hlavu, vysetreni je dukladne a k malym pacientum i k jejich rodicum se chova skvele.
A za me tedy jeste velke plus, ze vyzaduje noseni rousek/ respiratoru v cekarne a ordinaci. Kez by to bylo vsude.

Umístění: Sam. ord. lék. specialisty - ORL Jiný

Projev paní doktorky byl hrubý,neprofesionální a arogantní.Sama pracuji ve zdravotnictví a chování lékařky ke mě ,ale hlavně mému synovi bylo velmi nepříjemné až hrubé.Chtěla jsem kontrolní vyšetření uší po zánětu bubínku u svého syna. Vyšetření trvalo 2 minuty, ale na paní doktorce bylo vidět, že ji práce nebaví a dost ji obtěžuje. Myslím , že profesionální zdravotník by měl umět potlačit své negativní pocity, případně problémy v soukromém životě.

Umístění: Sam. ord. lék. specialisty - ORL

Návštěvu u paní doktorky nedoporučuji. Velice arogantní a nelidský přístup. Po telefonickém ověření, zda paní doktorka ordinuje- přeci jenom je doba dovolených, mi bylo sděleno, že s bolestí v krku se mám obrátit na svého obvodního lékaře, který udělá výtěr z krku. Po prosbě, že výtěr nepožaduji, pouze vyšetřit, mi bylo sděleno, že paní doktorka bere pouze akutní případy bolestí ucha. Bohužel pan doktor, ke kterému chodíme má dovolenou. Má vždy plnou čekárnu, usměvavý a nikoho neodmítne!!!

Pani doktorka bola na mňa už pri prvej návšteve značne nepríjemná. Po podráždenej otázke, prečo som najprv nenavštívil svoju obvodnú lekárku prešla rovno do afektu s tým, že je to samozrejme angína. Po ľudskej stránke však pani doktorka sklamala na celej čiare, citujem: "Můj manžel je z Bratislavy a v Čechách mluví česky".
Odporúčam teda na dvere nápis: Jen česky mluvící pacienti!

Nejlepsi lekarka, k detem skvela. Snazi se najit jinou cestu nez antibiotika, ta dava az v krajnim pripade. Dlouholeta praxe se pozna, mimo jine ma pani doktorka skvele vybavenou ordinaci vcetne mikroskopu. Jsem velmi spokojena. Nemenila bych.

19.2.2013 v 12.15 jsem se dostavil do cekarny pani doktrorky.Tyden jsem mel obtize se zalehnutym uchem.Pravdepodnbne po nachlazeni.Zrejme by zalehnuti odeznelo samo.Ale nechci nic nechavat nahode.Bydlim v Ricanech ale pracuji v Praze.Na int.strankach pani doktorky jsem overil otviraci dobu ordinace.A v praci si vzal neplacene neplacene volno.Nemile jsem byl prekvapen.Kdyz na dverich visel rukou psany listecek jak nekdy pred triceti lety.Dnes ordinace do 12.00hod.Presto jsem zaklepal.Otevrela sestra,pani doktorka jeste sedela za stolem.Jinak nikde nadny pacient.Po prosbe o vysetreni a vyliceni toho,ze jedu sem z Prahy me pani doktorka chtela v klidu objednat na zitra.Ja,jsem ji odpovedel ze to neni tak jednoduche a ze jsem si na jejich internetovych strankach overoval ordinacni hodiny.Bez uspechu.Pani dr. se odesla v klidu prevlekat do vedlejsi mistnosti.Toto mi v dnesni dobe pprijde jako pohrdani lidmi a vyraz arogance a hulvatstvi.I kdyby byla jedina v okoli uz z tohoto bych k ni nikdy nesel.Me ovysetreni zabere odhadem cca 15 min.Uz jednou jsem u pani doktorky byl v minulosti s tim stejnym problemem.Tak j7em zbytecne nechtel menit.Ale tohle neni rozhodne chovani profesionala.Je to jen dalsi hvezda co sazi na to ze v okoli ma huste zalidneny kraj.tudiz potencionalni pacienty.Ja volim zmenu doktora.