Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
hanina.sormova
Skvělá paní doktorka. Vždy trpělivá, empatická, vyšetřuje pečlivě, velice osobní přístup. Moc moc Děkuji. H.Š.
Ivana
Paní doktorka se starala o obě moje dcery Julii i Ajdu a byly jsme spokojené a plně jsme ji důvěřovaly jako odborníkovi i člověku.
krasna
jsem s pani doktorkou velice spokojena.chodim k ni se dvema detma a nikdy nebyl zadny problem a kdyz byla potreba rada velice rada a ochotne poradila
Jitka
Celé dětství jsem navštěvovala tuto paní doktorku, se vším poradila, pomohla a za to jí patří velké díky a jen tak dál !! :)
mám tři děti a s paní doktorkou jsem velice spokojená.můžu jen doporučit
dobrá lékařka,nikdy nás neodbyla
Najlepšia lekárka na svete a super teta. Veľmi milá a príjemná.
Paní doktorka se stara o mého chlapce již od narozeni a jsem s ní velice spokojená. Ve všech situacích jsme v ní měli oporu. Je to ta nejlepší doktorka !!!!!!!!!
Báječná paní doktorka,velmi milá a pečlivá !!! Moc děkujeme za její péči! Iva Jirásková
ivka
Děkuji moc paní doktorce,za její péči o naše děti ,za její laskavý přístup a pečlivost s jakou se o nás stará!Čekání na novou lékařku pro naše děti, je neskutečně dlouhé.Ale zde , u paní doktorky Chvalinové, jsme nalezli to , co nám schází,po odchodu paní Rydlové.Laskavý,lidský přístup,pečlivost,vstřícnost,...děkuji