Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
KT
Extrémně AROGANTNÍ přístup. Možná odborník, ale tak nepříjemné jednání, že radši než abych šel k praktikovi, radím se v lékárně nebo jdu k nějakému specialistovi.
Eva
Můj názor strašný ???? a zkušenost ještě horší.K p.doktorce nikdy více místo léčení mi předepisovala antidepresiva a vůbec neřešila co měla.Bylo mi špatně a ještě mě vyhodila z ordinace ,že to není akutní ať si počkám.Já skončila na Bulovce s kapačkou v ruce.
alenatti
K paní doktorce chodím již několik let a mohu stále jenom chválit. Velmi pečlivá, obětavá, příjemná a hlavně odbornice. To samé platí i o sestřičce. Přešla k ní celá moje rodina a i oni si ji nemohou oproti předchozím lékařům vynachválit.
Jitka Branišová
Paní doktorka,je člověk na správném místě!!!!!! Důsledná,profesionál,je-li třeba sama vyhledá a doporučí potřebného specialistu.Pomohla mi s velmi závažnou nemocí a pomáhá dále. Za to velký dík!!!!! Paní doktorku DOPORUČUJI!!!!!
Jan Páv
Milý, lidský a hlavně profesionální přístup. Znalá moderní novodobé léčby, včetně kontaktů na specializovaná pracoviště. S arogancí jsem se u ní NIKDY nesetkal. Vždy trpělivě vyslechla můj názor a byla maximálně diskrétní. Pokaždé příjemé jednání, popíše problém a vysvětlí léčbu i postup. Není lína pod zdánlivě triviálními příznaky a projevy hledat, nebo vyloučit mnohem vážnější nemoci. Neléčí projevy nemoci, ale příčinu. Hodnotím ji jako velice chytrou a pečlivou. Netlačí pacienty do léčby co by organismus zbytečna zatěžovala - alá antibiotika na všechno, není-li to nezbytně nutné. A hlavně z ní NEMÁM pocit, že by byla jen dealerem léků konkrétních výrobců. Lze jí jedině doporučit.
Paní Čejková je na mě vždy milá - stále se usmívá - i v nemoci mi vždy zvedne náladu! Neumím si představit, že by se mohla chovat arogantně...možná, že jsem ale jen oblíbený pacient :)
Nemohu jinak než vřele doporučit!
Je výborná lékařka, vždy pomůže. A její sestřička je nejlepší kterou znám, prostě nej...
JB
Jsem velmi spokojená s přístupem paní doktorky, je milá, ochotná a pečlivá.
Paní doktorka Čejková je skvělá doktorka a už jsem ji doporučila svým přátelům, kteří jsou rovněž velice spokojení! Nebojím se k ní jít s čímkoliv, co mě trápí, protože vím, že mi dobře poradí a pošle mě k nejlepším specialistům v okolí. Vždy mi sama aktivně vysvětlí, jak budeme postupovat (nemusím se tupě ptát jako u ostatních lékařů) a její postupy jsou lege artis. Také velmi hodnotím, že bere v potaz i případnou pacientovu časovou indispozici. Když jsem k ní přešla, ihned doplnila anamnestické údaje, které po mně předchozí lékařka nevyžadovala. Má smysl pro humor a je milá za každé situace! V životě jsem u ní nezažila jen sebemenší náznak arogance! To jsou mé zkušenosti. Vždy si vyslechla můj názor a v žádném případě si nedokážu představit, že by jí pacientovo stanovisko nezajímalo. Je ale samozřejmé, že nebude tančit, jak pacient píská, pokud onen žije v nějaké nesmyslné iluzi a vůbec svému zdravotnímu stavu nerozumí. Paní doktorku vřele doporučuji!!!
Eva
Obětavá, vstřícná, chytrá, rozumná, přístupná, jsem u ní už několik let i s manželem a rozhodně stojí za to mít obvodní lékařku takovou, jakou je pí. MUDr.Čejková.