Hledejte v názorech
Jarkapilele
Neznám lepší lékařku.Pečlivá a vždy si každého pacienta vyslechne ,takže se člověk uvolní a nemá problém říct i to ,co je např. choulostivé. Děkuji za její dlouhodobou péči.
Paní doktorka skvělá,ochotná,odborník,vždy milá.Sestra púvodní ochotná a hodná,nová mladá je neochotná,odměřená,velmi pomalá a moc se nepředře!
Mudr. Burelová léčí vždy s precizní péči a starostlivostí,
osobně ji doporučuji a jsem ráda, že do její kartotéky patřím.
Paní doktorka je nejpreciznější lékař, kterého znám a můžu doporučit.
Paní doktorka je velmi chápavá, přívětivá, laskavá a optimistická, moc mi pomohla :)
Lenka
Já jsem velmi spokojená s touto paní doktorkou. Vždy poctivě vyšetří, vyslechne - je skvělá , ale - dlouhé čekací doby, je jedno jestli je přede mnou 1 člověk nebo 10 vždy čekám minimálně 2 hodinky.
Paja
Paní doktorka je velmi pečlivá, nikdy neponechá nic náhodě. Čekací doba je u ní sice často dlouhá, avšak vyplatí se to. Každého pacienta dostatečně vyslechne a pečlivě se mu věnuje. Již několik let k paní doktorce chodím, mám s ní jen výborné zkušenosti. Doporučuji!!!
anna
Velmi dobrá lékařka,pečlivá a ochotná pomoci.
mínusem jsou její sestry, které si nedovedou zorganizovat provoz, takže se dlouho čeká.
Kolderka
Lepšího praktického lékaře neznám.Ani dlouhá čekací doba mě neodradí.Mám s ní dlouholeté zkušenosti.Rozhodně nepatří k lékařům,kteří vypíší recept a nemocenský lístek na doporučení vlastního pacienta.
Velmi příjemná paní doktorka, skvělý přístup k pacientům, velice ochotná a hodná. Velmi doporučuji.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Frýdku-Místku