Sledujte nás na INSTAGRAMU a FACEBOOKU

2 roky - Interní oddělení, Beroun
1 rok - Interní klinika, Fakultní nemocnice Motol, včetně výukové činnosti
6 let - Kardiochirurgie, Nemocnice na Homolce, Praha
2 roky - Kardiologická ambulance Palmovka , Praha

od r. 2019 - Kardiologická a interní ambulance JL klinika/Poliklinika Hůrka, Praha

VZDĚLÁNÍ:
Lékařská fakulta P. J. Š. Košice, Slovensko
Atestace v oboru “VNITŘNÍ LÉKAŘSTVÍ”
Atestace v oboru “KARDIOLOGIE”
Licence pro výkon funkce vedoucího lékaře a primáře v oboru vnitřní lékařství

ČLENSTVÍ:
Česká kardiologická společnost
Česká internistická společnost
  • kardiologie

Kardiologie Interna Hůrka
Sluneční náměstí 2588/14, Praha 13, Praha

Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolí

Echo srdce

Ekg - elektrokardiografie

Holter ekg

Kardiologické konzultace

Měření krevního tlaku

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Kardiologie Interna Hůrka • echo srdce

Pri periodické prohlidce zjistila paní doktorka problém a okamžitě jednala ,zavolala na Homolku objednala echo, po vyšetření operace a problém odstranen žádné prodlevy žádné uhybani.Jsem moc rád že mi byla paní doktorka doporucena, jedna z mála ordinaci kam se těším

Umístění: Kardiologie Interna Hůrka • Jiný

Paní doktorka Jana Bucková, má mou plnou důvěru.
Navštívila jsem jí při mých potížích se srdcem. Diagnostikovala mi na základě vyšetření paroxysmální (záchvatovitou) fibrilací síní.
Doporučila mi, abych neváhala a podstoupila nejmodernější léčbu a to ablaci fibrilaci síní v nemocnici Na Homolce. Jsem zdravotník a tak jsem měla obavy z této terapie, ale po důkladném rozhovoru s paní doktorkou jsem pochopila jak velkou výhodu tento zákrok má. Neléčená fibrilace poškozuje srdce, mohou a také i často se vyskytují problémy s trombem(sraženina) který se utrhne a ucpe cévu v mozku a pacient prodělá mrtvici.Jednoznačně léčba katetrizační ablací těmto potížím předejde.Celý zákrok jsem na operačním sále v analgosedaci prospala, trval cca hodinu a v nemocnici jsem strávila pouze noc.
Od té doby se mi arytmie nevrátila. Medicína nám může nejen zachránit život, ale uchovat i zdraví.
Moc jsem vděčná, že jsem paní doktorku poslechla a vše proběhlo k mé naprosté spokojenosti.
Děkuji !!!