NS
Paní doktorka i přes množství pacientů a své práci vždy velice vstřícně poradí a to jak v ordinaci , tak po telefonu. S péčí i empatickým přístupem jsem moc spokojená
Tereza Koblihova
Paradni holky obě dvě, to se dnes uz opravdu nevidí.
Tereza M.
Paní doktorka i sestřička jsou skvělé, příjemné, vždy pomohou. Paní doktorka vidí a řeší problém dřív, než já jsem si jej vůbec všimla. Jsem velice spokojená.
Alena Otyepková
Paní doktorka i sestřička mají lidský přístup, jsou milé a přívětivé ke všem pacientům. Děkuji za jejich dlouholetou péči.
Andrea
Naprosto nejlepší doktorka, skvělá, empatická, vyslechne, nenutí a pomůže. Sestřička taky, prostě bezvadný tým a jsem vděčná, že jsem u paní doktorky.
Pavlína H.
Dobrý den
chodím k p. doktorce už dlouho snad od začátku a musím říct ,že je skvělá. Umí člověka pochopit a vždy pomoct - sestřička to samé ,příjemná , milá , velká pochvala pro obě za celou dobu co je znám ... děkuji
Nikola V.
NEJLEPŠÍ PANÍ DOKTORKA NA SVĚTĚ!!! Skvělá diagnostička, vždy vše ví, poradí, pomůže, skvělý lidský přístup a musíme uznat, že i NEJLEPŠÍ SESTŘIČKA NA SVĚTĚ!!! Zorganizovanost chodu ordinace je na perfektní úrovni, úžasný přehled o pacientech, skvělý přístup.
Radka K.
Paní doktorka je skvělá, velmi lidská a profesionální, je pečlivá, vše vysvětlí, umí vyslechnout. Sestřička je také příjemná a ochotná, má výborně zorganizovány návštěvy pacientů. Mohu opravdu srovnat s tím, kam jsem chodila předtím, změnit paní doktorku a jít k paní doktorce Bomberové bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsem mohla udělat.
Martina Šimečková
neljepší doktorka jakou znám ,procházím těžkým obdobím a paní doktorka je skvělá ,vyslechne Vás a má nejen profesionální chování ,ale hlavně lidské..... což je v dnešní době zázrak,ještě jsem se s takovým lékařem nesetkala ,nejlepší doktorka jakou znám ,mělo by být víc takových lékařů ,neměnila bych ,NIKDY
Martasek
Naprosto nejlepší doktorka na světě!!!!!!! Přestěhovala jsem se daleko, ale za jinou ji v ŽÁDNÉM případě nevyměním. Za život jsem už měla více obvodních lékařů, ale k téhle budu chodit do smrti!!! To je Člověk s velký Č a dokonalý odborník. Prostě ANDĚL!!! :-))
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci