Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Karel B
Za minulost ma pani doktorka zaslouzenych vsech 5*. To bohuzel uz neplati a realita je vic nez tragicka.
Vim, ze to neni jeji vina, ze musi jeste v takhle pokrocilem veku pracovat, ale pokud chcete noveho obvodniho lekare, jdete jinam.
Zdeněk Brádka
mohu jen dodat, že mi zachránila život svědomitým lidským i odborným přístupem k léčbě závažného zdravotního problému, který skončil včasnou transplantací. Pokud si pacienti stěžují na dlouhé čekání, tak je to poplatné pouze tomu, že paní doktorka se snaží léčit a potřebuje všechny informace, které v pohovoru s pacientem získá. Je to typ rodinného lékaře, kterému se plně můžete svěřit
hornychova
Paní doktorka je velmi svědomitá a vždy se člověku věnuje a nic nenechá náhodě. Mě ji doporučila známá, když jsem během pár měsíců zhubla o 30 kilo a pan doktor Zvěřina mě hubnutí omlouval ať jsem ráda, ale já tekutou stravu nedokázala donést do pusy. Paní doktorka mě ještě ani neprohlédla a konstatovala štítnou žlázu což se po odběrech potvrdilo. Podobné to bylo kdy se ji nezdála má barva a když mě poslala do nemocnice na vyšetření tak mě už nemocnice nepustila domů a dostávala jsem krev takže já mohu o paní doktorce jen ty nejkladnější reference je to nejlepší doktorka a přeji ji jen hodně zdraví, ať tady pro nás ještě dlouho je. mám ji ráda jako člověka i jako lékaře .
Mája
Paní doktorka je pečlivá a svědomitá a každému pacientovi se věnuje, vysvětlí problém... Takových lékařů už je dnes málo.
Jaroslav Líska
Paní doktorka Jana Bendová je zkušená lékařka s dlouhodobou praxí. Není velmi dobrá, ale výborná. Ve svém oboru je absolutně profesionální a navíc je pečlivá i vstřícná. Můj názor je prověřen 15 lety - dobou, po kterou paní doktorku navštěvuji.
Dr. Jaroslav Líska
Váš účet byl odstraněn
Vynikající lékařka, vždy milá, vstřícná snaží se opravdu pomoci, nedá si pokoj dokud nenajde příčinu probémů. Někdy se stává, že toho moc nenamluví ale doktor není na povídání a není možné aby poslouchal kolikrát zbytečné knourání :o). Chodím k ní skoro 20 let a vždy jsem byla maximálně spokojená.
Walter Novak
Pani doktorka Bendova je skvela lekarka s velmi osobnim pristupem ke kazdemu pacientovi.
Vrele doporucuji.
Pavel Serňuk
Je prostě pusinková.-)
metlickovam
U paní doktorky se léčí již třetí generace naší rodiny.Před dvěma lety jsem se ocitla mezi chronicky nemocnými. Tři měsíce mě "léčili" odborní lékaři z jižních čech, kam jsem byla s akutními problémy dovezena a okamžitě operována, udělali ze mě simulanta, kterému nic není. Po totálním kolapsu v obchodě a opětovném odvezení do nemocnice mě týž den propustili se stejným závěrem- jsem simulant. Déle jsem na nic nečekala, odjela 120 km, za paní doktorkou, jen mě viděla, sama poznala, že je zle. Okamžitě odběry, odeslání k opravdovým odborníkům. Mezitím léčba akutních problémů, které rozpoznala hned a potvrdila lab. vyšetřením. S čistým svědomím mohu odpřísáhnout, že mi paní doktorka zachránila život. Nelituji času ani peněz a dojíždím k ní přes půl republiky. Odbornost a ochota věnovat se pacientovi na 100%. Za vše děkuji a přeji hodně zdraví a sil.
Velmi fundovaná a citlivá lékařka. Doporučuji
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze