i.E.O.
cit, lidskost, zájem + úsměv,.....jen umné ruce líbat ! Neklepší dentistka široko daleko - především ohleduplný Člověk s vysokou vnitřní empatií.
je fakt dobrá. citlivá, žádnej sadistickej maniak, jakých jsem už taky pár zažil ... jsem rád, že jsem se u ní mohl zaregistrovat, dobrých zubařů je málo
Paní zubařka se stará o moje děti a na ty běžné zákroky, co se třeba týká "mléčňáků", si nemůžeme stěžovat. Taky jsem ráda, že jsem našla zubaře, který není na děti nevrlý a nenadává jim, když si nechtějí sednout do křesla, otevřít pusu atp. Takže za nás OK.
Souhlasím s předchozím názorem.K paní zubařce chodím asi 4roky,jsem tam opravdu dost často a nemůžu si na ni stěžovat.Vždy usměvavá,zuby spravuje třeba na desetkrát,snaží se aby to pacienta nebolelo,je velmi citlivá,opatrná,šikovná.No prostě paní zubařka s velkým Z!
Z.
paní doktorka je milá, citlivá a má pochopení pro strach a hlavně, když to bolí tak přestane, nechá oddychnout a velmi citlivě pokračuje, je to opravdu super přístup zvlášť od zubaře, kterých se hodně lidí bojí.