Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
M.W.
Nekomunikující lékařka. Přišel jsem s migrénami a bolestí hlavy. Udělala mi rentgen zad a řekla mi, že mi nic není. Vyšetření u jiného lékaře prokázalo jasné migrenózni záchvaty. Na lékařku jsem si stěžoval u ČLK, protože ošetření odbyla, nepomohla mi a nechala mě trpět v bolestech. Výsledek vyšetření mi sdělila po telefonu a telefon bez položení položila aniž by jakkoliv čekala nějakou reakci z mé strany. Nejhorší zkušenost s lékařem za celý můj život.
veseleveselicko
MUDr. Jana Bartáková je moje zlatá včelka, velmi ochotná a zlaté ručičky na opichování pátře. Vždy mi odpoví na moje otázky a odpověď její je - jsem tu pro vás ,tj samozřejmé. Je tu vidět škola dobrého praktika. Děkuji za péči paní doktorko. Pravdová
P.s. už ujdu více jak 50 m :)
pacientka
K paní doktorce chodím od března roku 2012, protože jsem se přistěhovala. Paní doktorka zodpovědně a pečlivě prostudovala každou lékařskou zprávu od předchozího lékaře. Při první návštěvě jsem strávila v ordinaci dvě hodiny a to i přes to, že končila ordinační doba. Je pravda, že čekání je poněkud delší, ale při takové starostlivosti a servisu to jinak není možné a dá se to odpustit. Co se mi zdá ale neodpustitelné, že při mojí poslední návštěvě se paní doktorka rozčílila. Proto jsem hodnocení zde změnila.
miki1931
S paní doktorkou jsem nad míru spokojená, je neustále veselá, příjemná a pečlivá. Opravdu se snaží pomoci. Mám problém s třesem rukou a místo toho, aby mi napsala nějaký chemický koktejl, tak mi ze začátku doporučila jen tabletky magnesia, čehož si nesmírně vážím. Bohužel to nepomohlo, proto podstupuji všemožná vyšetření. Paní doktorka Vás rozhodně nebere jen jako pacienta, ale jako nemocného člověka, kterému se upřímně snaží pomoci.
Co si týče paní sestřičky, není zlá ani protivná, pokud k ní nejste nepříjemní. Chápu, že po dlouhém čekání v čekárně (i když jste objednaní a na řadu jdete o dlouhou dobu později) je Vaše rozladění pochopitelné, ale má to nějaký důvod, nikdo nenechá čekat někoho jen tak. Prosím tedy negativce o zamyšlení.
Frantisek
S sebou do čekárny doporučuji tlustou knihu, o dodržování termínu objednání nemůže být řeč. I při objednání na 7.30 jako první pacient jsem šel na řadu až 8.30. Objednání na 9:30 trvalo pres 4h v čekárně. Čas objednání nehraje žádnou roli, čekat budete vždy. Sestra maximálně neochotná a nepříjemná. Když už se dostanete k paní doktorce, berete to jako vysvobození, zvláště pokud nemůžete sedět jako já, raději hledejte pomoc jinde.
robert
Když jsem začínal léčbu u pí.Bartákové ,tak mě předběhli všichni kdo byli objednáni po mě.Pak si vzpoměli,že tam jsem. Skrátka nedoporučuji pacientům s neurolog.problémy,raději hledejte jinde
ing. Berka Miloš
S paní doktorkou Bartákovou já osobně mám ty nejlepší zkušenosti s kontextu s jinými dvěma neurology, kteří na rozdíl od zmíněné lékařky mojí matce nijak nepomohli, ačkoliv to po nich bylo žádáno. Prostě, neuměli, nevěděli. Paní doktorka Bartáková nechala moji 89 letou matku důkladně vyšetřit a úspěšně stanovila takovou diagnozu a léky , které ji obtíží s občasnými ztrátami vědomí a následnými nebezpečnými pády zbavily . Proto považuji jakékoliv negativní hodnocení, které jsem si na této stránce přečetl, dílem arogantního hlupáka a dílem zlomyslně zvrácené zvůle. Kéž by takovou profesní zdatností a morální kvalitou ve smyslu ohleduplnosti ke starým lidem oplývali i ti 40ti letí "také lékaři", kteří toho sice moc neumí, ale říká se jim "odborný lékař". Mám s mnohými z nich hodně negativních zkušeností !!
Vondrová
Paní doktorku Bartákovou považuji za mimořádně svědomitou lékařku a velice laskavého člověka. Pacientovi skutečně naslouchá a snaží se řešit problémy od základů, nejen utlumovat příznaky.
Dobrý den všem hodným lidem a ti ostatní ať se hodí do klidu!!!
Měla jsem možnost poznat paní doktorku Bartákovou a nemůžu říct půl špatného slova,zdá se mi že všichni nespokojení jsou ovlivněni dnešní špatnou dobou,špatnou náladou ( kterou si udělají sami ) a pracovním vytížením,které si asi neumí skoridovat s návštěvou u lékaře.Moje návštěva začala u velice vstřícné sestřičky,která se věnovala a měla zájem s pacientama v čekárně mluvit a naslouchat( to taky není všude ).Po přijetí k paní doktorce Bartákové jsem měla pocit jako bych mluvila se svou maminkou, to znamená,že vše co jsem měla já na srdci tak vyslechla,objasnila,poradila,doporučila a posléze napravila odborně moje bolavá záda.Hned poté jsem cítila úlevu a pocit,že mě nikdo neodbyl.Takže vzkaz pro autora přede mnou LIDI TOTO VŠE PŘECE NEMŮŽE TRVAT 5MINUT!!!
Já pracuji každý den s lidima a kdybych se měla k nim chovat nervózně a nevrle jak to dokáží dnešní pacienti v čekárně,tak by mě moc rádi neměli.Naštěstí nemám takový problém a vlastně nemám žádný problém,protože žiji v klidu a v souladu s ostatníma. S pozdravem spokojená pacientka Brno-venkov
V čekárně paní doktorky je neustálý přetlak. Na to jsem byl sestrou coby nový pacient upozorněn už po telefonu při objednávání. "Dáváme přednost akutním případům. To nám narušuje harmonogram." OK. Našel se pro mě dopolední termín. V době mého příchodu na 11:00 tady čekalo na vyšetření asi 7 lidí. Někteří žehrali na to, že jsou tady už od 8:30. Ve 13:00 se někteří z nich nacházeli tamtéž a s nimi i já. Zdvořile jsem se sestřičce omluvil a požádal o nový termín. "Mám tady volno zhruba až za měsíc. Ale půjdete hned jako první v 7:30 a nebudete muset čekat." V tom případě ale vůbec nerozumím tomu, proč na mě přišla řada až v 8:05? Zvlášť, když přede mnou do ordinace nevstoupil jediný pacient..? Za celou tu dobu se dveře otevřely jen jednou - to když v 7:50 docupitala sestřička. Po osmé už nás byla opět plná čekárna. Buď takto paní doktorka funguje běžně (velmi pravděpodobné), nebo jsem měl po dvakráte smůlu (velmi nepravděpodobné). Její profesní kvality nemohu posoudit, neboť takto z mého pohledu nespolehlivému lékaři bych se nemohl svěřovat se svými problémy. Pouze konstatuji, že ji na základě vlastní zkušenosti nikomu nedoporučuji. Naštěstí si v Brně ještě můžeme vybrat jiného neurologa.
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Neurologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně