EMĚ Mělník, Horní Počaply
Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
orefokmada
velmi dobrá zubní lékařka , chodím k ní hodně let , šikovná,trpělivá ,citlivá , toleratní zkrátka umí
zukafe
Z paní doktorkou vůbec nejsem spokojená.Za ta léta co k ní pravidelně chodím mám zuby v hrozném stavu.Když ji říkám že mě někde něco zlobí,koukne se,řekne že nic nevidí a nechá to bejt.Nejspíš čeká než ten problém dozraje a bude natolik bolestivý,že si najde čas ho otevřít pak se diví že je zub totálně zevnitř prohnilí,když to z vrchu není vidět.Navíc vrtá bolestivě bez umrtvení,které dáva nejspíš podle nálady a sympatií.
je nejlepší,taky tam chodíme celá rodina
Pida
Paní doktorka i sestřička jsou moc milé, chodíme k ní i s dětmi. Důvěřuji jí, opravila mi i zuby, které mi zubařka na Mělníku "zmršila"....dokonce zvládla, když jsem jí posledně omdlela v ordinaci :-))
Monika Kroupová
Tato paní doktorka je naprosto úžasná,taktéž její sestřička.Chodíme k ní celá rodina.Nejen,že je velmi šikovná a přívětivá,ale vydrží i moje řvaní u vrtání!Jsme moc rádi,že jsme si jí našli.
Rosťa
Jezdíme já i celá naše rodina k paní Adamkové už několik let a jsme velice spokojeni.
Bobo
Vzdycky sem se bal zubare ale Pani Adamkova je super stomatolog a od te doby co kni chodim sem se prestal bat.Jsem z Neratovic ale neratovicsti stomatologove stojeji za prd.Chtel sem v neratovicich opravit zuby ale vzdycky mi bylo receno ze maj plno a nebo zejeto prace nadlouho.Pani Adamkova me vzala i kdyz mela plno potom kdyz sem ji rek co mi v neratovicich u zubaru rekly.Byl sem uni petkrat a opravila mito ceho se stomatologove v neratovicich baly.Sem rad zeji mam a nedam nani dopustit.