Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Káťa
Paní doktorka mě velice zklamala. Přišla jsem tam s určitými problémy. Ani mě nevyslechla. Hned ať si jdu sednout k přístroji, pak k dalšímu a dalšímu. Nakonec jen jestli mi vyhovují brýle na dálku a prý za dva roky, naschle. Jako pardon, ale neměla jsem prostor ani něco říct.. a celkový přístup paní doktorky mi přišel velice arogantní. Určitě nedoporučuji a objednávám se jinam!
Kateřina
Paní doktorka je dle mého názoru nezpůsobilá osoba. Zhruba 5 let ošetřuje mamku s šedým zákalem. Po přechodu k jinému Dr se jen změnili dioptrie. Dnes při akutním zánětu očí (mamka musela k ní protože nikdo jiný v okolí není) jí poslala domu s tím že má infekční zánět očí ale léky jí pošle poštou. Nutno říci že je pátek takže léky dorazí nejdříve v úterý. Když jsem jí následně volala že chci podrobnosti o stavu mamky začala mi tvrdit že u ní dnes nebyla. Arogance s jakou mě poučovala, že tam rozhodně dnes nebyla mě naštvala na tolik že jsem paní doktorce řekla že vím kde mamka byla. Na to následovalo položení telefonu. Nedozvěděla jsem se nic, přestože jsem ji žádala o informace, o dle ní Infekčním zánětu, protože mamka mi hlídá 4letou dceru. Paní doktorka už nikdy.
Husherova
Vyuzivame sluzeb jako cela rodina jiz delsi dobu a nemuzeme si steaovat. Prijemny pristup, moderni vybaveni, odbornost a vyborna dostupnost v centru mesta...
Rumcajs
Spokojenost maximální
Vlach Jiri
Diky pani doktorce konecne vim, co mi je.Po nekolika navstevach u MUDr.Nyvltove a MUDr. Kutikove jsem se znamymi zajel do Vrchlabi.Po hodinovem vysetreni jsem mel diagnosu.Pro mne sokujici, ale pravdivou.Jsem po operaci v Hradci Kralove u Dr.Hejska a to, co pani doktorka rekla, na 100% sedi.Takze opravdu nevim s cim nejste spokojeni.Jedte do stredovekeho Trutnova a pak se vyjadrujte o tom, kdo je a kdo neni schopen.Za vse ji moc dekuji.Neznam kvalitnejsiho terenniho ocniho lekare,opravdu.A sestra taky super.
J.Gallerová Hostinné .
Jsem velmi spokojená pani doktorka je vstřícná,milá zatím co mi řekla nebo řešila bylo správné.Jezdím k ní od července 2011 Zjistila mi odchlípnutí oční sítnice.Podstoupila jsem dvě operace v Hradci Králové na klinice .Proto děkuji pani doktorce za vzornou péči a perfektní diagnostiku.Moje poděkování patří též sestřičce je velmi milá.
Ze své zkušenosti paní doktorku nedoporučuji. Nevím jak je na tom s určováním očních vad, ale vím, že mi doporučila operaci očí, kvůli rychlému zhoršování krátkozrakosti, po vyšetření u jiné doktorky a změně dioptrií u brýlí a změnou kontaktních čoček, se mi zhoršení zraku zastavilo. Pokud jde o kontaktní čočky, tak nebylo jediným problémem určení dioptrií, ale i špatné určení zakřivení rohovky. Při ztížnostech na bolest v očích mi bylo řečeno, že jiné čočky nejsou a že to mám vydržet nebo přestat nosit. Takže moje doporučení je, zajděte si k optičce, která nepreferuje jednu značka kontaktních čoček.
Chodil jsem k paní doktorce několik let s diagnózou tupozrakosti na jedno oko. Tvrdila mi, že tato vada již nejde změnit brýlemi. Nyní jsem přešel na zkoušku k jiné paní doktorce(nemohu tedy ještě nějak posoudit za 1 návštěvu), ale první co bylo, tak mi na toto oko zkusila brýle, sice nějaký spešl dioptrie a ne zrovna malý, ale najednou jsem viděl ostřeji na toto oko, i přes tuto vadu! Jediná výhoda, že u paní doktorky nikdy nečekáte extrémně. Když to jde tak je člověk i za 5 min venku(se vším všudy, tedy od vstupu do čekárny).
Nikdy jsem takového profesionála v očním lékařství nepoznala. Paní doktorka je skvělá, lidský a milý přístup k pacientům.Vynikající odborník,perfektní vybavení ordinace, co si můžeme víc přát. Děkuji paní doktorko za vzornou péči a perfektní diagnostiku. Děkuji Daniela
K pani doktorce jezdime cela rodina jiz mnoho a mnoho let.Maminka je po operaci sedeho zakalu v Mlade Bolelslavi, se ketrou pani doktorka uzce spolupracuje.Jsme velmi spokojeni, pani doktorka je vstricna,velmi laskava a zatim vse, co kdy rekla, nebo se muselo resit, bylo spravne.Radi sem jezdime a pokud muzeme doporucit, vydejte se sem.Taky je obrovska vyhoda, ze se jesete stale neobjednava, takze kdyz se neco stane, jste v ten den osetreni.Muzeme opravdu vrele doporucit.Sramek Karel