Odhadovaná doba odpovědi:

Specializovaná ambulance pro chirurgii ruky a zápěstí
Legionářů 514, Praha-Ďáblice, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku
Hotovost

1 200 Kč

Specializovaná ambulance pro chirurgii ruky a zápěstí

Kvalifikace
2000 Ukončení studia na 3. lékařské fakultě UK
2000 Ortopedicko - traumatologické oddělení Oblastní Nemocnice Středočeského kraje Kladno
2005 Atestace v oboru Ortopedie – traumatologie
2005 Licence ČLK k vykonávání samostatné lékařské praxe
2008 Ordinář pro chirurgii ruky a zápěstí v Oblastní nemocnici Kladno

Kurzy a kongresy
1997-2000Stáž na Klinice plastické chirurgie FNKV
1999 Kurz rekonstrukční výkony v Ortopedii a traumatologii – prof. Čech
2005 Stáž v Ústavu pro chirurgii ruky a plastickou chirurgii ve Vysokém nad Jizerou
2005 Stáž na Klinice plastické chirurgie FNKV
2005 Stáž na Ortopedické klinice FN Bulovka
2005-doposud Pravidelný účastník sjezdů České společnosti chirurgie ruky (Harrachov, České Budějovice, Olomouc, Špindlerův mlýn, 2013 Sepetná aktivní účast)
2006 Sjezd Slovenské společnosti pro chirurgii ruky Senec
2007 Kurz artroskopické diagnostiky a operativy zápěstí pod záštitou České společnosti chirurgie ruky
2008 Účast na kongresu v Basileji All around radius
2009 Stáž na neurochirurgickém odd. Nemocnice Na Homolce
20092nd IBRA Scientific Symposium and Anatomy Cadaver Workshop "Wrist and Hand-Acute and Chronic Lesions", University of Basel, Institute of Anatomy
2010 Workshop kurz Jena
2011 Stáž na klinice handchirurgie Bad Neustadt.
2011 Účast na kongresu v St. Gallenu All around radius II
2013 I Integra Orthop. Sympozium - Lisabon
2013 IBRA Seminar and Workshop - From the finger tip to the elbow – Vídeň
2013 Národní kongres ortopedické společnosti – aktivní účast Correction osteotomy of distal radius without using a bone block
2014 Hand joint replacement - Londýn
2014 IBRA Seminar and Workshop - Corrective procedures in hand and distal radius disorders - Vídeň.
2015 Harrachov~Kongres České společnosti pro chirurgii ruky - přednáška - Komplikace po endoskopické deliberaci středního nervu v karpálním tunel
20167. klinicko anatomické sympozium Luxační zlomeniny lokte, zlomeniny předloktí, náhrady hlavice radia - Praha
2016 IBRA Interantional conference - All around the scaphoid – Praha
2016 Stáž na klinice handchirurgie Bad Neustadt.
2016 IBRA Seminar and Workshop - New concept in scahpoid and distal radius treatment - Vídeň.
2016 AO Trauma - Course - Poranění v oblasti lokte
20178.klinicko - anatomické sympozium - Poranění zápěstí - Praha
2014 - 2017 Kurzy chirurgie ruky pořádané pod záštitou České společností chirurgie ruky (2014 Základy chirurgie ruky, 2015 Traumatologie ruky část I a část II, 2016 Kurz artroskopie a endoskopie ruky a chirurgie zápěstí, 2016 Kurz mikrochirurgie a neurochirurgie ruky, 2017 Vrozené vady ruky a varia)
2017 AO Trauma - Course - Video Symposium (How do I do it) - České Budějovice
2017 Nové Město na Moravě ~ Kongres České společnosti pro chirurgii ruky
2018 Hand & Wrist Days Instructional & Practical course – Lyon , France
2019 Medical Live Surgery hosted by dr. Philippe Bellemere – Institut de la Main Nantes Atlantique France
2019 IBRA Interantional conference – All we know about radius – Praha
2019 Elektivní operační výkony v oblasti zápěstí a kořenového kloubu palce ruky – Hradec Králové
2019 14th IFSSH and 11th IFSHT Triennial Congress 2019 Combined FESSH congress – Berlin 17.6. – 20.6
2019 Ústí nad Labem ~ XV Kongres České společnosti pro chirurgii ruky – přednáška – Zhodnocení endoskopicky asistované deliberace ulnárního nervu v sulku v našem souboru
2019 Rakovník – Odborný seminář ~ 30 let centrálních operačních sálů Masarykovy nemocnice v Rakovníku s.r.o. ~ přednáška ~ Chirurgie ruky a zápěstí
2021 IBRA Master course wrist and elbow, Muhlheim an der Ruhr, Germany
2021 XVI. kongres České společnosti chirurgie ruky & V. kongres České společnosti terapie ruky, Hradec Králové
2022 konference Centra plánované chirurgie ruky a nohy, Červený hrádek u Jirkova – 1. přednáška – Endoskopická operativa na HKK – úžinové syndromy, 2. přednáška – Korekční osteotomie distálního předloktí
2022 IBRA Advanced Seminars and Workshop – Complex Fractures of Forearm and Wrist, Vienna, Austria
2023 II konference Centra plánované chirurgie ruky a nohy, Červený hrádek u Jirkova – přednáška – Limitované artrodezy zápěstí
2023 XVII. kongres České společnosti chirurgie ruky & V. kongres České společnosti terapie ruky, Brno
2024 III konference Centra plánované chirurgie ruky a nohy, Červený hrádek u Jirkova – přednáška – Následky poranění zápěstí a jejich řešení, Kazuistika – Kompartment syndrom

Členství ve společnostech
Česká společnost pro ortopedii a traumatologii
Česká společnost pro chirurgii ruky
Evropský klub společností pro chirurgii ruky
Česká lékařská společnost Jana Evangelisty Purkyně

Umístění: Specializovaná ambulance pro chirurgii ruky a zápěstí konzultace

Skvělý operatér. Jsem po TEP CMC kloubu palce L+P ruky. Palce po operaci v naprostém pořádku. Velké díky za lékařskou péči

Umístění: Specializovaná ambulance pro chirurgii ruky a zápěstí konzultace

Velmi vstřícný doktor, všechno vysvětlí, odpovídá na otázky. A má skvělý pocit humoru

Umístění: Specializovaná ambulance pro chirurgii ruky a zápěstí konzultace

Pan Zlatohlavý mi dělal artroskopii zápěstí a několikrát mi dělal vyšetření. I když má spousta pacientů a náročných operací na měsíce dopředu, vždy má dobrou náladu a člověk ví, že je na správném místě. Moc si ho vážím.

Umístění: Specializovaná ambulance pro chirurgii ruky a zápěstí

Pan Zlatohlavy mně dnes operoval loket levý skriply nerv a vše proběhlo v pořádku a je to fakt super cítím se už lépe je to Pán Lékař na svém místě odborník a správní Lékař přeji mu hodně úspěchů děkuji Pane Zlatohlavy

Z
Umístění: Specializovaná ambulance pro chirurgii ruky a zápěstí konzultace

Pan doktor Zlatohlavý je skvělý odborník na svém místě. Loni mě operoval risartrozu na pravé ruce a nyní v únoru na levé. V obou případech super. Pan doktor před operací umí skvěle uklidnit a vše vysvětlit. Je to Pan doktor.Moc děkuji za obě operace. Pravá je už v 95% kondici, a levá je krátce po operací, ale hojí se dobře a bolest není. Moc děkuji

Umístění: jiné místo Jiný

pan doktor mi odoperoval karpílní tunel na obou rukách, perfektní,operace dopadla dobř, zmizelo brnění, v nemocnici přístup personálu vynikající 1.operace proběhla 26.6.2020a druhá ruka 27.8. a vše je v pořádku děkuji

Umístění: Specializovaná ambulance pro chirurgii ruky a zápěstí konzultace

Po půl roce na mě zapoměli a čekala jsem dalších 5 měsíců.Operace dlaně,kde mám bouli stejnou,navíc trochu necitlivou.Prostě ještě horší,bohužel.P.dr.je ale moc hodný a příjemný.

Umístění: jiné místo

Musím poděkovat tomuto Panu Doktorovi, který mi zachránil levý ukazovak. Moji vášní je hrani na kytaru a bez ukazovaku bych nemohl hrát. Přístup který předvedl a pote i výkon samotný je na profesionální urovni, mě nevídane a když k vám přijde tento Pan Doktor a dvakrát za jeden den vám zopakuje, ze udělá vše proto ze prst zachrání a dá dohromady, nakonec se operace ani nebojíte. Musím mu ještě jednou poděkovat a nesmírne si ho važim, protože dnes ten prst funguje naprosto stejne jako na ruce pravé, takže, ještě jednou Díky. David Roškot.

Umístění: Specializovaná ambulance pro chirurgii ruky a zápěstí dekomprese nervu

Chci přidat vlastní, objektivní názor na pana doktora. Od konzultace v Praze byl pan doktor velice milý, seriozní a vše do podrobna vysvětlil. Operace proběhla v Hořovicích, nemocnice hezká, moderní a personál vstřícný. Operace byla rychlá, skoro bez pooperačních bolestí, minimální otok, funkce ruky a prstů se pomalu vrací a též se konečně mohu vrátit plně ke sportu. Kéž by u nás bylo více doktorů jako je pan dr. Zlatohlavý a to nejen jeho profesionalitou, kvalitou, ale především lidské stránky vzhledem k pacientovi. T.Kafagi

Umístění: Specializovaná ambulance pro chirurgii ruky a zápěstí Endoskopická operace karpálního tunelu

Tento týden jsem byla na operaci karpálního tunelu levé ruky metodou endoskopickou na Euc klinice v Kladně u pana doktora J. Zlatohlavého.Od počáteční návštěvy, konzultace v Praze,byl pan doktor velmi milý, vstřícný, vše vysvětlil co operace obnáší a jakými způsoby či typy operace lze můj problém odstranit.Na klinice, kde mě ruku operoval, jsem se od příchodu až po odchod po operaci setkala jenom s milými, usměvavými a obětavými sestřičkami včetně pana doktora.Kéž by to v našem zdravotnictví takhle vypadalo všude.Po operaci jsem teprve krátce, ale co se týká pooperační bolesti, stačil jeden brufen, když šla ruka k sobě a jinak zatím nemám žádný problém, žádné bolesti,prsty pomalu procvičuji, jinak se zatím nechávám hýčkat a užívám si odpočinku.do vyndání stehů.???? Ještě jednou děkuji panu doktorovi a celému kolektivu..M.Jelinkova

52 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, mám onemocnění palce levé ruky (artrozu). Bolest se stupňuje, i v klidu bolest projíždí celým palcem, při dotčení, zachycení bolest je obrovská. Již jsem postoupila dva obstřiky. Ani po jednom nebyla žádná úleva. Zakoupila jsem si ortézu, mírně pomáhala, hlavně jsme se nemohla do palce uhodit, bohužel nyní při práci ji nosit nemohu, protože mám rukavice, kam se s ní nevejdu. Palec je zpuchlý, palčivá bolest je stálá. Je nějaká možnost na zlepšení nebo změny k lepšímu. Děkuji přeji hezký den R. M.

Dobrý den, bude nutná konzultace odborníka na chirurgii ruky, a velmi pravděpodobně i operační řešení. Máte-li zájem objednejte se do mé ambulance
S pozdravem
Zlatohlavý

MUDr. Jan Zlatohlavý

Dobrý den. Mám problém s rukou. Ve 20 letech jsem zlomila ruku,jen že ruka po sundání sádry vypadala divné,po letech jsem si uvědomila že se srostlá nesprávné, zápěstí právě ruki širší než na levé Teď začala navíc bolet při dlouhodobé práci Kdy si mne nabízeli ruku znovu zlomit a správně ji nechat srůst .Je možné ten zákrok provést.

Dobrý den, samozřejmě, že lze. Otázka je jak vypadá kloub po X letech, kdy byl pohyb v zápěstí mimo biomechanické limity.
V případě zájmu se objednejte do mé ambulance.
S pozdravem
Zlatohlavý