Air flow

Bělení zubů +5 Více

Estetická stomatologie

Fotokompozitní výplně

Keramické korunky a fasety v jedné návštěvě systémem cerec. • Od 5 000 Kč

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ostatní služby

Od 5 000 Kč

R
Umístění: Zubní ordinace Jiný

Pana doktora mohu jedině doporučit. Měl jsem akutní problém, který mi pomohl hned vyřešit a navíc si mě hned zapsal mezi své pacienty. Zákroky u něj nebolí, je příjemný, vše vysvětlí. Doporučuji i dentální hygienu na stejném místě.

Umístění: Zubní ordinace Jiný

Pokud máte náhlý problém a potřebujete pomoct, je tento lékař ideální volba.
Na registraci mě nepřijal (údajně měl plno, nebo registrace nedělal), ale ošetření zubu, nebo akutní problémy řeší hned, věcně a pečlivě. Provedl mi potřebnou endodoncii a po špatné zkušenosti manželky s jejím bývalým lékařem, si u něj nechala udělat endodoncii i manželka a byla také překvapena jak dlouho a pečlivě to dělal. Po půl roce mohu tedy zákroky hodnotit a je vše v pořádku.

Pan doktor mě mile překvapil svou pečlivostí a rychlostí, také má skvělou sestřičku, cítíte se u nich dobře. Nic mě nebolelo. Od teď už se zubaře nebojím! A ceny jsou naprosto v pořádku s ohledem na odvedenou práci. :-)

Pan doktor je příjemný, ordinace čistá, rtg přímo na místě, objednací lhůty relativně krátké. O ceně zákroku informuje předem, což bohužel u jiných není standard. Prevence je rychlá a myslím, že zároveň pečlivá. Mrzí mě však, že mi pan doktor neřekl, že osmička se mi zcela rozpadá a je zkažená, takže jsem pak měla velké bolesti, když mě zub chytl a musela jsem na pohotovost. Ocenila bych proaktivnější přístup a doporučení, např. že se zuby křiví nebo že by se hodila dentální hygiena, protože laik nemůže poznat, zda jsou skvrny na zubech ze špatného čistění, nebo z jiných důvodů.

Pana doktora mohu jen doporučit, postupně jsme sem začali chodit celá rodina. Dcera (6) se díky skvělému přístupu na prohlídku vyloženě těší, pan doktor to s dětma vážně umí. Zákroky jsou bezbolestné, pečlivé a navíc i esteticky krásné a trvalé. Co víc si přát.

Pana doktora Žižku mohu vřele doporučit. Jeho ordinaci navštěvujeme jako kompletní rodina již 5 let a jeho přístup i odbornost jsou naprosto nesrovnatelné s našimi předchozími zkušenostmi. Vždy nám vše vysvětlí, plomby a korunky nám bezvadně drží, a i když to možná zní neuvěřitelně, všechny tři naše děti (4,7,9 let) k němu chodí rády. Opravdu šťastná volba.

B

Vynikající zubní lékař, citlivý, ohleduplný, obětavý, přes své mládí profesionálně velmi zdatný. I jako osobnost úžasný - s pochopením pro pacienta a s nevšedním smyslem pro humor. Návštěva v jeho ordinaci (jistě i díky prima sestřičce) není noční můrou. Pro můj chatrný chrup nejlepší volba. Díky!