Sam. ord. lékaře spec. - sexuologie
K Sokolovně 309, Hradec Králové

Zobrazit ostatní profily sexuologů v okolí

Rozhodně umí!

Kdyby byli všichni lékaři jako on, bylo by české zdravotnictví úplně o něčem jiném...

Rozumí tomu co dělá, ale někdy mi přijde, že už z těch pacientů brzy půjde na léčení.

Umí ukázat směr života, a cítí s pacientem.

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobry den, 1. Dubna jsem měla chráněný sex, ale kondom při konci praskl a nevíme zda přítel ejakuloval do me. Hned po 15 min jsem si vzala Postinor. Menstruaci jsem měla dostat ve čtvrtek, ale nedostavila se ani v pátek, tedy dnes. Nemám žádné příznaky těhotenství, myslíte ze jsem ? Nebo mi to ten prášek mohl zpozdit ?

Na Vaši otázku nelze odpovědět, doporučuji vyhledat gynekologa a nechat se vyšetřit.

MUDr. Jan Zbytovský

měl jsem dlouhodobý vztah (10let), který bohužel skončil a potom jsem 9 měsíců stýkal s milenkou (kamarádkou s výhodami). V sexu jsem si s milenkou rozuměl a nebyl problém dát 2-3 čísla za večer. Tohle mi přestalo vyhovovat a chtěl jsem zase vztah. Poznal jsem skvělou holku, se kterou si ve všem rozumím. Bohužel po měsíci došlo na první sex a i přes slibný začátek mě vzrušení rychle přešlo. Zkusili jsme to ještě jednou a mělo to stejný průběh. Prostě jsem se nedokázal uvolnit a erekce se nedostavila taková, jako bych si představoval. Nicméně to vypadá, že mě dostatečně nepřitahuje a je strašně zklamaná. Pravděpodobně nebude chtít ve vztahu pokračovat. Řekla mi, že nejsme stejně sexuálně naladěni. Nevím co mám dělat a mám obavy, že v případném dalším vztahu to bude stejné. Je mi 35 let, sportuji, netrpím nadváhou, nekouřím a nemám žádné onemocnění. Dělal jsem si asi před 1/2 rozbor krve a testosteron jsem měl na horní hranici. Pokud si to udělám sám (většinou 1x za den), tak je erekce normální a přijde mi, že nemám problém.

Mohu Vás objednat ke konzultaci na 30.7. v 9 hod. Potvrďte, zda termín vyhovuje a uveďte, laskavě, svoje jméno a kontakt.

Prohlížet všechny odpovědi