Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
J. Hnilička
Jsem naprosto spokojený jak s přístupem lékaře, tak s účinností léčby. Sestra na jedničku. Operace mi opravdu pomohla a ruka funguje jako nová. Vřele doporučuji.
olina66
Maximální spokojenost s lékařem i se sestřičkou ,pacient se cítí v ordinaci příjemně,krátká čekací doba,DOPORUČUJI
Marie Votrubova
Jsem po operaci karpálních tunelů a mohu říci,že tak skvělé lidi jako v ordinaci pana Mudr.Voráče jsem už dlouho nezažila vynikajicí a skvělí doktor a sestřičky velmi hodný,ochotný no prostě mohu jen doporučit a všem tímto velmi děkuji moc moc
Nemo55
Supr doktor, supr sestřičky a hlavně ochotný vždy pomoci ;) je to odborník a dobrý člověk.
BEZ KONKURENČNÍ DOKTOR S JASNÝM CÍLEM POMOCI KAŽDÉMU KDO HO NAVŠTÍVÝ JE TAK OBJĚTAVÝ AŽ JE MĚ LÍTO KOLIK ČASU ZTRÁVÝ V PRÁCI
K tomuto panu doktorovi chodíme velice rádi,moc nám pomohl a děkujeme za jeho lidský přístup a bezbolestné injekce :-))Sestřičky jsou také velice milé a vstřícné a tak všem přejeme hodně spokojených pacijentů.
Pana doktora a jeho sestřičky musím jedině pochválit, za profesionální a lidský přístup. Přeji mnoho úspěchů!!!
Velmi dobrý
Mohu potvrdit, že pan MUDr. Voráč, chirurg privátní plasické chirurgie v Kadani je velmi kvalitní člověk a odborník. Tímto mu moc děkuji za lidský přístup a dobrou práci.
Velice dobrý přístup, profesionalita a lidskost.