Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Konzultace online
Ostatní služby
Diagnostické testy
Diagnostické vyšetření
Základní vyšetření
Ž.P.
Nejlepší ORL, které jsem kdy navštívila. Pan doktor i sestřička velice vstřícní, ochotní a velmi profesionální přístup! Děkuju
S. P.
Doporučuji!
Pánu doktorovi i sestričce srdečne dekuji a preji jim hodne zdraví!
Empatický, profesionálny prístup.
ZJ
Za mě nejlepší ORL ordinace v Praze, kterou jsem kdy navštívila. Všechno naprosto na jedničku. Milý a ochotný pan doktor, který hlavně mi dokázal pomoci. Dekuji :-)
J.M.
Byl jsem přijat nad rámec volných kapacit. Lékař je velice empatický a vše řádně vysvětlí a poradí. Sestrička je rovněž velmi empatická a snaží se maximálně pomoci. Z návštěvy lékaře mám velmi dobrý pocit.
Radka J.
Pan doktor je profesionál každým coulem.Jako nového pacienta mě bez problémů objednali. Vyšetření velmi pečlivé a vše vysvětleno . Přesto že jsem měla hrůzu z endoskopie krku(představa jak se tam davím a dusím -no hysterie už předem ) , tak obava byla zbytečná. Vyšetření proběhlo přes nosní dutinu a necítíte vůbec nic- žádná bolest,žádné dávení a naprosto v klidu sedíte a sledujete na monitoru průběh vyšetření a můžete se bez problemů ptát co a jak?Každý dotaz mi pan doktor pečlivě vysvětlil i jak budeme postupovat dále . Sestřička také velmi milá a pohodová .Velké děkuji oběma.
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze