ORL Karlín s.r.o.
Nekvasilova 2, Praha 8, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Konzultace online

Diagnostické testy

Diagnostické vyšetření

Základní vyšetření

Jak fungují ceny?

Ž
Umístění: ORL Karlín s.r.o. Jiný

Nejlepší ORL, které jsem kdy navštívila. Pan doktor i sestřička velice vstřícní, ochotní a velmi profesionální přístup! Děkuju

Umístění: ORL Karlín s.r.o. diagnostické vyšetření

Doporučuji!
Pánu doktorovi i sestričce srdečne dekuji a preji jim hodne zdraví!

Empatický, profesionálny prístup.

Z
Umístění: ORL Karlín s.r.o. Jiný

Za mě nejlepší ORL ordinace v Praze, kterou jsem kdy navštívila. Všechno naprosto na jedničku. Milý a ochotný pan doktor, který hlavně mi dokázal pomoci. Dekuji :-)

Umístění: ORL Karlín s.r.o. Jiný

Byl jsem přijat nad rámec volných kapacit. Lékař je velice empatický a vše řádně vysvětlí a poradí. Sestrička je rovněž velmi empatická a snaží se maximálně pomoci. Z návštěvy lékaře mám velmi dobrý pocit.

Umístění: ORL Karlín s.r.o. Jiný

Pan doktor je profesionál každým coulem.Jako nového pacienta mě bez problémů objednali. Vyšetření velmi pečlivé a vše vysvětleno . Přesto že jsem měla hrůzu z endoskopie krku(představa jak se tam davím a dusím -no hysterie už předem ) , tak obava byla zbytečná. Vyšetření proběhlo přes nosní dutinu a necítíte vůbec nic- žádná bolest,žádné dávení a naprosto v klidu sedíte a sledujete na monitoru průběh vyšetření a můžete se bez problemů ptát co a jak?Každý dotaz mi pan doktor pečlivě vysvětlil i jak budeme postupovat dále . Sestřička také velmi milá a pohodová .Velké děkuji oběma.