Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
S.P
Opravdu nejlepší doktor široko,daleko. Syn přešel k němu v deseti letech od jiného pediatra..Hned na první návštěvě u poslechnutí srdíčka zeptal se jestli chodíme na kardio,že je jasně slyšet šelest na srdci.Nejspis vrozená vada a měl být sledován od narození .Malém jsem upadla.Za deset let ani zmínka od bývalého doktora ! A nebylo to všechno s čím byl zanedbán. Jsem strašně vděčná panu Vojtovi že nás vzal po sebe.Teď už moje roční vnoučatka-dvojčátka také v jeho péče, profisionala. Přeji mu hodně zdraví ať s námi vydrží ještě mnoho let.
Věra Černá
Je to jeden z nejlepších lékařů jaké jsme poznala, a přístup k dětem má vynikající, vždycky je rozesměje a umí komunikovat rodiči a i respektuje jejich rozhodnutí
Ochotný a obětavý profesionál.
Takhle nějak si představuju lékaře, ke kterému mám bezbřehou důvěru.
Je to nejlepší doktor jakeho znám.Chodila jsem k němu jako ditě a byla jsem spokojená tak není divu že k němu chodí i moje 3 děti kterí ho mají taky rádi.Děkujeme že vás máme.
JE TO VINIKAJÍCÍ A MOC PŘÍJEMNÝ DOKTOR .JE TO ČLOVĚK NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ.D
Pana doktora jsem si oblíbila již v době, kdy jsem u něj byla na testech těhotenské cukrovky. Velmi milý a příjemný a proto jsem byla hned rozhodnuta, že k němu budu chodit i se svým miminkem. Opravdu vřele doporučujeme.
Mám pocit,že je to jeden z nejlepších lékařů, který znám. Celá moje rodina jsme k němu chodily a než jsme se přestěhovaly z Kadaně tak i moje dcerka. Moje žena na něj do dneška vzpomíná a říká, že je lepší,než ta doktorka co máme teď. Pan doktor Vojta má vynikající přístup k dětem a to se cení.
Je to skvělý lékař, má vynikající přístup k dětem i k rodičům. Je vstřícný, umí pochopit.... A navíc - ve chvílích, které byly pro mne jako pro matku velmi těžké, ukázal, že je i člověk s velkým Č.
Mimo jiné - přesto, že už v Kadani několik let nebydlím, moje dcera na pana doktora neustále vzpomíná a všechny dětské lékaře s ním srovnává - zatím je vždy podle ní pan doktor Vojta nejlepší :-D.
M.Metlická
Dětský lékař jak má být. Chodila jsem k němu od plen, dnes je mi 26 a vzpomínám na něj s obrovskou láskou. Když jsem dospěla a musela přejít k "dospělému" lékaři, šly mi slzy do očí. Stejný názor mají i moji přátelé. Ted žiju v klášterci, ale uvažuju, že až budu mít dítě, budu s ním klidně dojíždět k tomuto kvalitnímu lékaři.
Jitka Křížová
Pan doktor Vojta je nejlepší dětský lékař, kterého jsme mohli "potkat". Je vždy příjemný, milý, a poradí. Má úžasně kamarádský přístup k dětem. Kačenka měla z lékařů strach a tady se ho úplně zbavila a chodí k panu doktorovi i ráda. Čekáme miminko a zaregistrujeme ho opět k panu doktorovi. Všem v Kadani a okolí jej mohu jen a jen doporučit.