Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Patrik Kalenda
Dobrý den, rád bych i touto cestou poděkoval panu doktorovi Víchovi a celému týmu ortopedie za všechno co pro mě udělali. Ještě jsem nic takového nezažil. Pan doktor je naprostý profesionál! Byl jsem na operaci kolene s těžkým poraněním kloubu a přetrženými vazy. Z operace jsem měl strach, bylo to poprvé. Nebylo se opravdu čeho bát, vše proběhlo zcela bezbolestně a s maximální precizností. Pan doktor má zlaté české ručičky. Ještě zde musím vyzdvihnout pooperační péči veškerého personálu. Opravdu jsem si pobyt na ortopedii užil a ani se mi nechtělo domu, lepší než 5* hotel . Kdyby to bylo v mých silách a možnostech, všem bych objednal dovolenou někde v Karibiku, tito lidé si to opravdu zaslouží!
Michal
On a pan doktor Valtr mi operovali pravé rameno, musím říct, že na rameno nenejdete lepšího lékaře . Ihned po operaci velká úleva. Moc děkuji jemu i celé hradecké ortopedii.
Vašek
Pokud řešíte koleno, nenajdete lepšího. Mohu jen potvrdit, co tu je psáno. Je to sympaťák a neuvěřitelně šikovný operatér. Ani nevím, že mi dělal koleno. Po operaci uvnitř kolene žádná bolest. Rozhodně doporučuji.
Jakub S.
Všechno je jednou poprvé, a tak i já jsem šel poprvé na operaci (koleno) a jsem velmi rád, že jsem se dostal "pod křídla" právě takovému skvělému lékaři. Vystupování, přístup k pacientům a hlavně, co tu všechny zajímá, doktorské znalosti a dovednosti, podle mě, na profesionální úrovni.
Lukáš Vach
Skvělý operatér, který vše vysvětlí. I jako lajk jsem pochopil co se mi v koleni odehrabvalo.. Po úraze mě vrátil zpět k životu plného sportu. Mohu jen doporučit.
šikovný
Doktor velmi vstřícný, jeho vystupování a jednání s lidmi je na výbornou. Jako operatéra mohu doporučit z vlastní zkušenosti, kdy mi dal do pořádku rameno.